|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
Arkadaşlar denizlide öğrenciyim biriktirdiğim parayla 131 fln o tarz bir araba alıym hiç değilse okula gider sağa sola giderim diyerek bi tane 131 almak için adamla anlaştık.Yanlız 2bin tlyi verdim kalan 500 ise vade yaptırdık galeri de alım satım sözleşmesi yaptık kalan 500 ü de verdiğim de satışı yapacaktık üstüme alacaktım aracı aracı aldım 1 hafta kadar kullandım nese bi gün aradı dediki onur kardeşim işte kendini de o kadar iyi sattı ki şerefsiz kardeşimsin falan filan bilmem ne bi sıkıntın olursa gel hiç çekinme fln neyse onur kardeşim bana 2 saatliğine arabayı verirmisin nişana gideceğim diyerek aldı daha sonra aradım telefonu fln kapamış daha sonra telefonu açtı her aradğımda ise yarın getircem şu gün getirecem diyerek uzattı ben kendisini mahkemeye vereceğimi söylediğimde biraz tutuştu paranı yarın veriyorum diyerek salladı.ertesi gün parayı almaya gittim sanayi de dükkanı vardı sonradan öğrendiğim kadarıyla adam da her ayak dalavere pavyon esrar kadın ticareti gibi ayaklar olduğunu öğrendik o yüzden 6 kişi gitdik dükkanına dükkanı devretmiş şerefsiz başkasına neyse o sırada da ondan daha büyük 3 tane 30 40 yaşlarına bu arabayı aldığım şerefsizle bağlantı halindeler pisko tipler geldiler işte sizi buraya gömerim fln polise gitsenizde şöyle olur böyle olur ahkam kesti siz siz olun kimseye güvenmeyin memleket şerefsiz dolmuş.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Yapma be kardeşim ya.Geçmiş olsun.Kimseye güvenme ve aracın satışını almadan araç alma bir daha..İnan çok üzüldüm
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Twin Turbo '09
|
O parayı geri almayacaksınız öyle mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Dağ başımı la bura
Kurtlar vadisi izleye izleye racon keser oldu itler. Git kardeşim savcılığa 2 binlira öğrenci adam için az bi para değil. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: albea 1.4
|
vay arkadaş ya... geçmiş olsun..
__________________________________ hayallerine ulaşmak istiyorsan reddettiklerimin takipçisi ol
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Polise degil direk savcıya giderim ben olsam bu nedir ya ka evladına bak :@
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yılbaşı yaklaştı. 3 tane dolandırıcılık konusu acıldı. para lazım heralde. cok gecmıs olsun tekrardan.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: vw's
|
benide dolandırmışlardı kardeşim 200 tl için.. sen sen ol iyi niyetini bozma kötü insanlar yüzünden etrafındakilere karşı değişme. daha dikkatli olmaya çalış. hukukun sana sağladığı tüm korumalardan faydalanmaya çalış bir iş yaparken.
iyiliğin ötesinde birşey yok şu hayatta |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
en azından alım satım sözleşmesi yapmışsınız ? hakkını ara...dağbaşımı polisi var jandaması var...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
vay arkadaş nasıl bi dünya ya bu. sitede dolandırıcılıkla ilgili birsürü konu açıldı . hani bazıları cehalet bazıları saflıktan fakat burda kim olsa bunu yapardı.İyi niyetiyle yaklaşmış kardeş ayağına yatıp düzgün bi dille istemiş getircem demiş vs . şerefsiz iyi tezgahlamış. yaa 3 kuruş için değermi ? dünyada en büyük suç kul hakkıdır. o it oğlu it verebilecekmi üstündeki vebali ? hakkını helal etme kardeşim allah beterini yaşatsın ona. biran önce sağdan soldan bi bağlantı bul yada çevrenden yardım iste paranı kurtarmaya bak . zararın neresınden dönülse kardır
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: dumanlı dumanlı
|
şikayetçi ol kesinlikle ardını bırakma helal parayla aldığın arabana rahat rahat binmesin o.ç.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 04'corolla,03'corsa c 1.7 dti.
|
elinde bi belge olduğun sürece git ver savcılığa, olsun bitsin..
__________________________________ onur gezgin-izmir |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Çok geçmiş olsun..
yalnız işin peşini bırakmayın derim, az parada değil öğrencisiniz madem.. __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
babası 70 yaşında adam arabaıy aldığımız gün abi dedik biz bıu arabayı böyle alıyoz ama başımıza bi iş gelmesin sonra fln dedik yok ya siz rahat olun biz esnaf adamız bizden zarar gelmez kimseye diyo 70 yaşında adam 2 3 gün sonra gittim babası ordaydı sadece dedik soner nerde ben bilmiyom ki onu bizden ayrı yaşıyo dedi ee dedik nolacak araba onda diyom adama walla bilmiom dio savcılığa verecem diom ver napalım diyo 70 yaşında adam ailecek şerefsiz kanı bozuk bizimde araba alacaz kendi paramızla diye acele etdik hata da bizde aslında ne güveniyon elin itine de işte de başa gelmeyince bilinmiyo
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: puntevo & cbr 250 R
|
++++++++++on krktr
__________________________________ _alt devir_ |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Dizel Power..
|
ya millet şaşırmış valla arkadaş bu ne ya git hakkınla adam gibi para kazan ne milletin sırtından yaşıosun
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
polise git anlat derdini mutlaka çözüm yolu bulunur galeri de alım satım sözleşmesi yapmışssın sen her türlü haklısın hakkını böyle çakallara bırakma bence.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Ben paramı alamamıştım ama umarım sen alırsın... ailecek oyunun içindeler gibi baksana. __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
60 tl ye ruhunu satanlarda var
|