Adam aleni bir şekilde dolandırılmış.Yediği kazık karşısında yazdıkları ağır değil bence.İyi niyetinizden uyarıyorsunuz eminim ama korkulacak,çekinilecek bir durum olmadığından da eminim..
Printable View
Adam aleni bir şekilde dolandırılmış.Yediği kazık karşısında yazdıkları ağır değil bence.İyi niyetinizden uyarıyorsunuz eminim ama korkulacak,çekinilecek bir durum olmadığından da eminim..
ben avukata da gitdim arkadaşlar boşa sallamıyorum avukat bile sözleşmeye bakar bakmaz dedi bunlar profesyonel dolandırıcı diye neyse konuyu kapattıracam admine bu gidişle suçlu ben çıkacam:) aman dikkat edin insanlara güvenmeyin araba ev ne alıyosanız noterde alın ben gibi apışıp kalmayın
geçmiş olsun kardeşim inşallah kurtarırsın paranı
bu zamanda dikkatli olmak lazım sözle asla iş yapmayacaksın. geçen sene bu zamanlar benimde başıma böyle bir olay geldi, 18000 liraya mercedes aldım şaşmazın en eski esnaflarından birinden paranın yarısı peşin yarısı vadeliydi arabayı üstüme almadım. sonra adamla ters düştük kıvırttırdı paraya yatmaya felan arabayı altımdan çekmeye kalktı. bebek gibi arabayı ne ona ne kendime yar ettim. benim 9000 liram yandı ama hiç değilse içim soğudu. inşallah sen böyle bir yola gerek kalmadan kurtarırsın paranı