;)ben her katagorıde araba yaptım 106 206 306 vtec evo subaru dıesel grubu yanı yapmadıgım yurutemedıgım araba yok ALLAH a sukur ..sen ınternette drag rolıng vıdeolarını ızlerken o gazlayanlardan bırı bendım;)
Printable View
;)ben her katagorıde araba yaptım 106 206 306 vtec evo subaru dıesel grubu yanı yapmadıgım yurutemedıgım araba yok ALLAH a sukur ..sen ınternette drag rolıng vıdeolarını ızlerken o gazlayanlardan bırı bendım;)
ya ALLAH aşkına abi ne diyosun anlamıyorum ben seni 106 tıyı götürdük alt takım değişti bir kaç işlem yapıldı yurt dışından daha yeni gelmiştim iş kendime açmamıştım daha..selçukta bilir o zamanları beni geçmişti ben kimi kötüledim beni tanıyanlaardan bir kişi kaan başka usta hakkında kötü yorum yaptı diyemez...
bence fazla gereksız yorum yapma..mılletıde tehdıt etme yok vururum asarım akıllı ol kendıne gel ..
abi sen ben araba yapmadığımımı sanıyosun ben 5 yıl ukrayna rusyada gecirdim senin burda 50 60 bin verdiğin arabaya biz orda ikinci el 4000 5000 dolara sahip oluyorduk max 10.... doğru istanbulda alamzdım o paralara ama orda aldık yaptık bilgimizi tartışıcaksak ben seni küçümsemiyorum ama sen beni küçümsüyosun ben susmam susturamassaın arabaları gecersin elinize sağlık derim dd yi yaptınız elinize sağlık dedim ne dedim nedir benle derdin söle bakalım o kadar kişi okuyo konuyo söle derdini benimle neden üstüme geliyosun telde neden farklı konuştuk??? burda neden böle
bence fazla uzatmaya gerek yok herkez kendi işine baksın bu saatten sonra işin boyutu degişecek gerek yok
o zaman ahmetın yaptıgı kapaga ben yaptım deme ..ıkıncısı sen bu alemde yenı typer 106 yapıyosun bız senın yaptıklarını yapacaklarını unuttuk elıne matkap alıp orayı burayı delmekle olmuyo bu ısler ..sen benım yaptıgım ıcraatları yap 600 700 bg bı araba yap draglarda derece yap rolınglerde kendını goster o zaman senın ıcın ozel bı araba yaparım ..ama soyle bı laf var sıkım hıyar dıyene tuz alıp kosulmaz ..
bilgilisin ya sınıyalım bilgilerimizi o zaman boşuna gittik oralara senin yanında takılsaydık en iyi araba yapan olurduk port polish i parlatma bilirdi coğu kişi bazı isimler haricinde sivrildik iş yaptık ya taşlayın bakalım yıkabilicekmisiniz bekliyorum..
bak fazla uuzatmıcam sana tecrubeyı bı ATASOZU ILE ANLATMAYA CALISACAM ..
USTA SIKERSE YATAK BILE SALLANMAZ ..
beni kata kulliye getiriyosunuz her şeyin farkındayım kapağı değiştiğini bilsem zaten yazmazdım ALLAH tan korkarım ben bildiklerimide yazmıyorum dikkat edersen ben seni kötülemiyorum devamlı sen beni kötülüyorsun benim tr sartlarında su anda bu arabaları yapıyorum ve basarılı elimden gelen bu daha iyi yapanlarına saygımız sonsuz..varmı başka soru cevap devam et...
karıncayı *****eksin ama belini incitmiyeceksin buda var yanında genel kültür birde su var bak abi!! biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar derler bilmediğim konu hakkında konuşmadığım için bu lafı kendime sölüyorum
sendede geri vites yok bendede güzel oluyo...
daha uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. yazılara biraz daha dikkat.
Gerı vıtesten bahsetme ıstersen bızı az cok tanırlar yeterkı ortada namus olmasın gerısı bos ama ısteyenle her turlu gorusurum boyum 1 68 kılom 73 ..
Yönetimdede geri vites yk bilginiz olsun :)
Yüz yüze konuşulacak bir mevzu konuyu 20 kişi izliyor cevap yazan yok,kaan seninle bir kere yüz yüze görüştüğümüz oldu nasıl biri olduğun hakkında yorum yapmayacağım lakin mami için söyleyeceğim şu olur tartışmaman gereken insanların en başında gelir bilgin olsun.
Gerek yok sıkıntı varsa gidersin yanına çözersin öyle bir kelime ettiysen hem söyleyeni bulursun hem duyanı, olur biter :icon_tup: mübarek cuma ağzımızın tadı kaçmasın ;)
kaan bak abim ben kimsenin ekmegiyle oynamam.ama sana daha öncede söledim duyuklarımı suat abinin kapaklarınıda ben yapıyorum diye ben sana kapak vermedim bugünekadar sadece ALİ diye bir arkadaşın RS kapagını söktüm sana getirdiler ve 3 hafta sende kaldı nerdeyse kapak yapmışı saol elıne saglık ama ben bildigim işi neden sana vriyim??? bide selcugun JOP söktüm ben yaptım kapagınıda herşeyini selcuga da demişin ben yapsaydım kapagı 3 5 boy hızlanır bunlara GEREK yok :rolleyes:
bana başarız oldun yaptığın işlerdede kimse diyemez yaptık dua ettik ALLAH yardım etti arabalar yürüdü her zaman sunu gecerim bunu ezerim demedim yaptım bakalım ALLAH izin verirse yürür dedim her zaman biride cıksın kaan bana böle atar yaptı söle konustu gectikten sonra tek kelime ağzımı açmadım yapana maşALLAH dedim..konuşurum şimdide nede ezileyim durduk yere..arkamdan onca şey sölediler sustum bende her şeyin kanıtı var rektifiyeye *** attılar halbuki ben rektifiye yaparken video cekiyorum hassasım video izletiyim dedim kaçanlar oldu paramı alamadım tek kişiye laf etmedim konu aç dediler sağlık olsun dedim harram etmedim ettiysem yürümek gün görmek nasip olmasın...ben serefsiz biri değilim..