Yanlis anlicak bsey yok ki ben goksel abi ile denemek istedim oda mantikli bi aciklama yapti musait oldunda arar beni evet su anda en hizlisi benim rs deneriz tabiki zevk icin
Printable View
Biri sağdan geldi biri soldan geldi birine tokatı attım sağa gitti diğerine çaktım sola gitti sen o arada vazo sallan sallaaaaaan...
tutamadık atarlandı :D :D
emre d. kardesm fn2ler bende sende rs'i al orta bi yerde muhabbet edip deneme yapılır yok yere sitede tribun olup gider atar v.s. yapmanın anlamı yok :D
Araba denicem dedi konu acti gene karisti ortalik ya :D
Zamani yazmis gelicek olanlar soylesin geliyorum denesin burdan gecer gecilir yapmayalim aha cvk aha yol ahada gider :D
Bende gaza geldim nieyse :D
Sıradaki rolling k20'yi tasarlayan capon mühendislere gelsin... =) Kabul etmek lazım en iyi olmanında zorluğu bu sanırım.Sürekli birileri tahtı sallamaya çalışıyor...
kusura bakma kardeşim ben sana değil yancılara yazıyorum 2,0 honda eklemen lazım diyenlere yazıyorum
senin için bi kaç kişi kefil oldu iyi adam dediler senle işim yok sana kefil olanlara ayıp etmek istemem daha fazla yazmıycam
haftaya deniycez
benle plakam ilgili yazı yazılması daha
Tartismalar bitsin diye konu actim tartisma cogaldi nasil is anlamadim arkadaslar persembe gecesi beklerim denemeye bizim tarafda yer belli saat 10 gibi ordayim gelen gelir klavyeden yazmak degil deneyerk gorelim iki sonuc var ya gecerim yada gecilirim bu kadar basit........
karışmasın yine ortalık