ue de pt52 piston ecu fast yazılım ahm performance timming ppr motorsport kapak bütün arabalar bizimde okan yine maloz maloz yazıyo
Printable View
bu arada daha ue nin bundan biraz daha gideri var ufak tefek eksikleri...
geçiceğini savunmuoyrum da hani sadce iki kere denedik olanı söylüorum sağlıklı bi deneme olmadığını önceki msjdada yazdım bikere dha deneseydik anlıycktık harunun kullandğı kdryla :) sıkarız tabi neden olmasın sabaha kadar sıkarız harunun hks yi dinlemek için :D benim amacım zevk cvk yla geçilcğimi bile bile gttim hiç farketmez ama buakşm diilde önümzdeki hafta içi deneyelim dün gece 3te eve döndk 7de kalktık ***** gün yarındinç olmk lazım önmzdki hfta içi bi gün deneyelm :)
yazılımı halledemedik abi akşam yetişmedi bgn alıcam arabayı :)
Ufuk YC sonradan açılıyor sanki ...
Benlede denemesinde (videolardada mevcut) ilk 4-5 kalem basmamızda 2-3 boy açıyordum
Sonra ne olduysa yan yana gelmeye başladı ...
Sağdan soldanda duyuyorum YC 106 - VE RS i geçti diye
Tam bir şehir efsanesi
Sinir bozucu bir durum ama Kaan çocukluk arkadaşım diye ses etmiyorum
Bu işlerde kabullendirme taktiği yapılıyor genelde anlamsız şekilde
Olay şu ki FL RS in sorunsuz olduğu durumuna nerden erişildi
Aynı şartlar KG ler sağlandı mı ?
valla selçuk dün gece teke tek bastık biz harunla ilk dneğimzde kaanda yazdım 220 gbi ben 2 3 boy öndeydim ki zatn 106 için son hız sayılır ikinci denememizde harun braz akarak geldi 2 de kafayı gösterdi sonra yakaladım biara yanyana ilerlerken bn 4 o 5 teydi sanırım kafa çıkrtr gbi oldu ama yine yanyana kaldık :) senle denerken kaan kullandıysa bide kaan kullnırken görürüz ki hftya deneriz onlada videoda olsa yinede her zmnki ki bahaneler efsaneler herzmn oluyo engel olamıorz selçuk dün akşam bi arkadaş söylemişti kavacıkta "dostane denememi olur die" hak veriorum çok dğru söyledi :D ( sözüm meclisten dışarı genel olarak söyledim yanlş anlaşılmasın )
Video başlığındanda anlaşılcağı gibi Edirne geceleri yazıyor ama gündüz nedense :D
Al tekrar bi Clio Rs gelip 3 gün kalıp 3 gün rolling yaparım ben söz sana :D
SS Clio RS vs VE Clio RS Edirne Geceleri - YouTube
Buda jandarmaların yakaladığı gün :D
VE Clio - SS Clio RS Havalanı gibi caykıltı - YouTube
Azcık nostalji yapayım dedim :D
Harun arkadaşımız nedense rollinglerde hep bunu yapıyor
Akarak gelmede neymiş
2.kornada gaza oturmakta neymiş
Sanki karşıda İngiliz Düşman ordusu var :D
Gerçekten bu işlerden bunaldım Ufuk
Dün sizleri izlemeye gelmiştim onu bile beceremedik Polis yüzünden
SS Clio RS -Okana laf atıyorlar ama onun videoları bir önceki postta koydum
Adam gibi yan yana gelip 3. kornada oturuyoruz
Ne tünel ne akıtma ne 2. korna
Gözünü seveyim
Hiç yolu mındar etmezdik yan yana gelip basmamız 3-4 saniye alırdı
Rollingte bugüne kadar Okan ile anlaşabildiğim kadar kimseylen anlaşmadım
:D dün iyi yaptnız biz kaçamadık kafamı bi çevirdim yanımdaydı kitlediler bizi dedim bize metrobüs yolları gözüktü ama izin belgesi cart curt aldık arabları ve alır almaz polislerin 50 mt ilerisnde okanla 2 ye alıp bastık oda çok makaraydı cezanın üstüne:D:D itiraf ediorum dün benmde bikç tünelim oldu okana:D bizmde hiç anlaşmzlık olmadı gayet güzel ve keyifli oldu okanla ahmet abidede öyle oldu biraz devir tutrmk için uğraştk o alta çekti ben üste çektim orta yolu bulmak için ama en güzel tarafı herkesn keyif aldğını düşünüorum en önemliside bu seni aradı ama gözlerimz olsaydın keşke :)
Harun candır :)
Megane Rs alırsan bu kadar rahat gidip gelemiyceksin
Adamların araba basmayınca çok çok ekonomik
Ama gaza oturunca içiyor ya
RS ile 150 TL ye gidip gelirdin Ataşehire ya onunlan 250 yi gözden çıkarıcaksın :D
Onun için barzo performans adınada karadüzen bir 172 clio rs işine gelicektir :D
Hahahaha :D
Bende hayal ediyordum o sıra tam
Şu an polis gelse ne yapardık gibisine demeye kalmadı polis arkaya ilişti
Kontağımı o yüzden açık tutmuştum
Direk gazlaya gazlaya kaçtım :D
Dün gelmemin ilk sebebi CVK Okana verdiğim söz ikinciside sizleri izlemekti
Rolling sayfasını İstanbul şehir içinde kapattım dostum
Silencerı bile sökmemiştim dikkat etmişindir :)
Ama çok istenilirse 200 km ye kadar denerdim gene seninle
İnşallah bi Pazar sabahı araçlarımızı görmek adına Otoban boş olduğu vakit çıkar deneriz 15-20 kalem gittiğimiz yerdede mangalımızı yakarız gerekirse
Ben daha çok işin finalindeki eğlenceye bakıyorum senin gibi:)
Videolar var mı elinizde peki Ufuk ?
yalnız ve ss denemesi süper olmuş aşırı zevkli. yol da acayip güzelmiş :)
yaparız bi ara o yolda bişeyler sabahtan ..
o zaman baştan neden böle yazmadın :D:D güneş balçıkla hiç bir zaman sıvanmaz..ben telefonla senle konuştuğum zaman biraz daha farklı gibiydi her şey neyse.demekki rektifiyecinizde aşırı bir bilgi mevcut.neyle ölçtüde beğenmedi gözleriylemi ??? ahmette o kapağı taktığını bana söyledi ahmet bana yalan mı söyliyecek kardeşim gibi olan adam ???
benim işim KAPAK EMME MANİFOLDU GAZ KELEBEĞİ profesyonelliğim bu konuda arabanın başka hiç bir yerinle ilgili yorum yapmam susarım ama bu konuyla ilgili istediğiniz kadar soru yöneltin istediğinizi söyliyebilirsiniz bende hepsinin cevabı mevcut ukalalık yapmadan bilgimi herkezle paylaşırım kötü niyetli olmadığımıda her kez iyi bilir..
burada senı rencıde etmek ıstemıyodum ama fazla yazmaya basladın ..o zaman sana bısey soracam ahmetın kapagınıda macarıstana gonderecektın 1 ay oldu ama gecen gun ahmet kapagını senın dukkanda kenara atılmıs sekılde bulmus nasıl olcak...acaba kapagı uydu uzerındenmı ıslıcek macarıstanlılar :D:D
en son yapılan ıslerını buraya yazmak ıstemıyorum benı zorlama ..ekmegıne bak ..
her kez birbirine *** atar ALLAH yukarda bir insanın ömrü ortalama 80 yıl ben bu 80 yılı en iyi şekilde işime bakarak tamamlamayı düşünüyorum arkamdan konuşan hakkımı yiyen beni başka insanlara sağda solda arkamdan fitne fesat yapan insanlar la öbür tarafta görüşeceğim için benim içim son derece rahattır ekmek kısmına gelince ALLAH herkeze rıskını ayrı verir yiyecek ekmeğimiz kalmadığı zaman'da zaten yaşam bitmiştir...benim içim rahat ALLAH büyük.
bı ınsan ekmegını yer hemde aslan gıbı ama baskasına *** atmaz gecenlerdede CRM PERFORMANS SUAT ıcın demıssınkı kapaklarını ben yapıyorum :D o adam kapak dıye mılletı ısler yanlıs anlama ..
ben polishden flan pek anlamam kımın nasıl ne sekılde yaptıgını bılmem,, kaan kardesım ahmete bu kapak ne dedıgımde urucun kapağı kaan benzın rayı yaptı işte şu çizgiler dedı (emme tarafına assagı dogru cekılmıs cızgıler) ama kapak olmadı burda duruyor dedı.
kimse yanlış anlamasın olayın gercegını netini ahmet yazar onlıne olunca.
kapak neye göre olmamış evet doğrudur benzin hattını işledim bana soru soranlara sormak lazım benzin hattı nedir diye ben kimsenin yaptığı işede *** atmam ama kendimide ezdirmem..kim bana bu işi kötü yapıyorsun derse karşılarına tr ye geldiğimden beri yaptığım arabaları örnek gösteririm ben kimsenin hakkını yemedim hızlı araba yaptık diye üstümüze geliniyor sen mami abi bana demedinmi ortalığı karıştıranlar var sen dememişsin diye