User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Eskisehirde Yilbasi ?

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eskisehirde Yilbasi ?

Yilbasini eskisehirde gecirmeyi planliyorum ama ilk defa gidecegimden hem yilbasini gecirip hemde etrafi gezmek istiyorum eskisehirde nerede ne yapilir nerede kalinir ? Merkezde bir otel dusunuyorum uygun fiyatli ogrenci butcesine uygun ama guzel olursa eskisehirde sehirdisinda sakin kafa dinlemelik doga guzelligi olan bir yerde de gecirebilirim. googleda arastirdim turistik bakimdan kafamda birseyler olustu ama techdende yardim almak istedim eskisehirli arkadaslardan ve daha once kalanlardan.

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes şimdi oluk oluk 222'e akmak isticektir ama ben tercihimi barlar sokağından yana kullanırdım hele hele arkadaş ortamıyla gidicekseniz hem eğlence hem makara olur los amigos diye bir mekan var barlar sokağında orasını tavsiye edebilirim

eskişehirde gündüz gezicekseniz, önce porsuk çayından başlayın etrafında güzelce gezin sonra porsukta tekne turu yapılıyo ama şu aylarda yaparlar mı bilmem yapılıyosa onunla gezin pahalı değildir

haller diye bir yer var çok güzel hediyelikler vs. var oraya bakın derim, sonra doktorlar caddesi vardır orada dolaşın kanatlı ve espark avmyi gezin vs.

birkaçta yemek önerisinde bulunayım

porsuk kenarında twenty-six diye bir mekan var onun karşı tarafındaki ara sokakta ve yeni bağlar tarafında Sağlık pide diye bir yer var ama sadece pideci değiller, çok farklı şeylerde var, şiddetle tavsiye ediyorum hem ucuz hemde çok güzeldir

ve birde espark karşısında yanılmıyosam istanbul çorbacısı var(isimden tam emin değilim) orayı da alkol alıcaksanız gecenin devamında tavsiye ederim

ne uzun yazdım yahu sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yine cevaplarım

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskişehirde şehir merkezinde baya otel var, ismini unuttum şimdi ama tren garının olduğu caddede birkaç uygun fiyatlı otel bulunuyor, 2 kişi artı kahvaltı 80 lira...

gece takılmak içinde 222, leman, up and down, ve barlar sokağındaki birçok yer tercih edilir çokta keyifli vakit geçirilir

ahmet43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez hayal ve 222 ye akın edicei için eskişehir + kütahya bence tercihini barlar sokağından yana kullan yaada leman kultur fln var orları dene derim ama 222 de yer bulursan kaçırma derim baya hareketli olabilir gezilcek en guzel şehirlerden biri bence şimdiden iyi eğlenceler
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \
    ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılbaşında 222 ve hayalde afedersiniz z.çmaya yer bulamazsınız, keyif vermez o tıkışıklık kimseye....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yılbaşında 222 ve hayalde afedersiniz z.çmaya yer bulamazsınız, keyif vermez o tıkışıklık kimseye....
    eskişehirli olan sensin walla sen daha iyi bilirsin
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \
    ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 222nin ununu bende duydum com ama yilbasi gecesi icin dusunmuyorum orayi cok kalabalik olurmus. Birde eskisehir disinda boyle kafa dinlemelik biryer felam varsa yilbasi icin mangal felamda yakilip sohbet muhabbet yeme icme capinda sehirden uzak bjryerde olabilir var mi eskisehirdeboyle sakin yerler ? Birde wiki saolsun gezilecek gorulcek ydr konusunda yardimci oldu cok belki ilerde aratan olur cikar linkinide koyayim soyle (Eskiþehir - Wikipedia, the free encyclopedia) konaklama probleminide cozersem eskisehir yollari tastan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akarags1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes şimdi oluk oluk 222'e akmak isticektir ama ben tercihimi barlar sokağından yana kullanırdım hele hele arkadaş ortamıyla gidicekseniz hem eğlence hem makara olur los amigos diye bir mekan var barlar sokağında orasını tavsiye edebilirim

eskişehirde gündüz gezicekseniz, önce porsuk çayından başlayın etrafında güzelce gezin sonra porsukta tekne turu yapılıyo ama şu aylarda yaparlar mı bilmem yapılıyosa onunla gezin pahalı değildir

haller diye bir yer var çok güzel hediyelikler vs. var oraya bakın derim, sonra doktorlar caddesi vardır orada dolaşın kanatlı ve espark avmyi gezin vs.

birkaçta yemek önerisinde bulunayım

porsuk kenarında twenty-six diye bir mekan var onun karşı tarafındaki ara sokakta ve yeni bağlar tarafında Sağlık pide diye bir yer var ama sadece pideci değiller, çok farklı şeylerde var, şiddetle tavsiye ediyorum hem ucuz hemde çok güzeldir

ve birde espark karşısında yanılmıyosam istanbul çorbacısı var(isimden tam emin değilim) orayı da alkol alıcaksanız gecenin devamında tavsiye ederim

ne uzun yazdım yahu sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yine cevaplarım
    Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim bu meshur ciboregi guzel yiyebilcegimiz bir adres var mi peki ?

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılbaşında heryer tıklım tıklım olur barların hıcbırıne gıdılmez aşırı kalabalık olur kolunuzu kaldıramassınız en guzel vakıt gecırebıleceğınız yer barlar sokağında canlı müzik olan bır yer olucaktır merkezde ibis hotelde kalabılrsınız çarşının göbeğinde tabı yer oılursa sımdıden ıyı eğlenceler...

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim hayal olabilir 100 lirayay sınırsız içki varmış öle konusuluyodu yılbaşı için ama ben senin yerinde olsa alırım elime içkimi cıkarım doktorlara nasılsa herkes doktorlarda olur veya barlar sokagında 222 falan kasar kalabalık eğlenemzsin leman veya barlar sokagı bi eskişehirli olarak en mantıklısı bunlar...
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim hayal olabilir 100 lirayay sınırsız içki varmış öle konusuluyodu yılbaşı için ama ben senin yerinde olsa alırım elime içkimi cıkarım doktorlara nasılsa herkes doktorlarda olur veya barlar sokagında 222 falan kasar kalabalık eğlenemzsin leman veya barlar sokagı bi eskişehirli olarak en mantıklısı bunlar...
    sen nabıon yıl başında
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen nabıon yıl başında
    dükkan spec soba üstünde kestane
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yılbaşında heryer tıklım tıklım olur barların hıcbırıne gıdılmez aşırı kalabalık olur kolunuzu kaldıramassınız en guzel vakıt gecırebıleceğınız yer barlar sokağında canlı müzik olan bır yer olucaktır merkezde ibis hotelde kalabılrsınız çarşının göbeğinde tabı yer oılursa sımdıden ıyı eğlenceler...
    knka ibis biraz tuzlu kaçabilir ama o tren garının olduğu caddedeki otelin adı neydi bilionmu? bi gece karı atmıştım oradan biliyom fiyat kalite endeksi gayet başarılı bi yer

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sen önce kalacak biryer ayarla otelde heleki merkezdeki bir otelde yer bulman bence çok zor geç kalma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsaettiğim yer yanılmıyorsam otel tekinoğulları idi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dükkan spec soba üstünde kestane
    way bee sennki bnmkinden de kotu :P bol kazançlar bol guneşler ama o gun senn ztn dukyan durmaz
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sSPAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim bu meshur ciboregi guzel yiyebilcegimiz bir adres var mi peki ?
    soru bilmediğim yerden geldi eskişehirli arkadaşlar cevap vericektir

birde mangal vs. için yine biryer vardı güzel dediler ama henüz fırsat olmadı o konuda da bilen varsa yazar şelale park olabilir başka birşey de olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odunpazarı kırım çiğbörekçisine gidin en iyisi orada

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehire geldiğinizde terminalin oradaki kentpark ve sazova tarafındaki bilim kültür parkını mutlaka ziyaret edin.Kentpark yapay denizin olduğu park ama bu mevsimde hem cok eser hemde kimse yoktur o yüzden sazovadaki bilim kültür parkı tavsityemdir mutlaka gidin sazovaya ve oradaki korsan gemisini ve açıldıysa şatoyu ziyaret edin mutlaka...

Çibörek olarak köprübaşındaki papağan çibörekçisi en meşhurudur yiğitin dediği kırım çibörekçiside odunpazarı evlerinin olduğu yerde bu mekanları kime sorsanız gösterir.Köprübaşına gelip papağan çibörek yada odunpazarı evlerine gidip kırım çibörekçisi nerede diye sorarsanız herkes gösterir Odunpazarı evleride güzeldir gezilesi görülesi yerlerdendir 1 saatte gezip cıkabilirsiniz hatta suanda oralarda TRT 1 deki mor menekşeler dizisinin çekimleri yapılıyor

Yılbaşı eğlencesi olarak hiç ummayacağınız yerler aşırı derece pahalı olabilir ben bile henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim o yüzden önceden mutlaka gideceğiniz mekanı belirleyip fiyatını öğrenin suraya gideriz diyip geçiştirmeyin derim gittiğinizde ummadığınız bir fiyatla karşılaşabilirsiniz ve yılbaşı gecesini mekan aramakla geçirebilirsiniz...

Bu arada yemek olarak barlar sokağında bir otopark dürümcüsü var.5-7 araçlık bir otoparkla iç içe olan bir dürümcü dükkan ismi vs yok biz otopark dürümcüsü diyoruz geldiğinizde oraya mutlaka gidip bir adana dürüm yiyin derim çok çok lezzetlidir ancak dürümün tanesi 9TL Bu paraya mutlaka değer şiddettle tavsiye çok şey kaçırırsınız gitmezseniz...Birde otosanayide rodop köftecisi var oraya pek yolunuz düşmeyebilir belki ama üşenmem giderim diyorsanız sanayinin girişinde kız arkadaşla vs gidilebilicek bir mekandır köftesi üşenmeden oraya gidilicek kadar lezzetlidir...Rodopta köfte otopark dürümcüsünde adana dürüm yemeden eskişehirden ayrılmayın derim Kütahyalı FABERGE yi götürdük bir kez eskişehire ne zaman gelse dürüm yemeden dönmüyor kütahyaya

Kahve vs içip sohbet etmek için esparkın yanındaki kahve diyarı favorimdir...Alkol içinse leman olabilir havelka cok kalabalık olur ve sigara içiyorsanız soguktan donabilirsiniz dısarıda oturursanız bu yüzden leman daha güzel bir şecenektir...Eskişehir biraz küçük bir yer olduğundan bu mekanların coğunu herkes bilir...Bu mekanlarda Bağlar diye tabir edilen anadolu üniversitesinin olduğu cadde taraflarındaki mekanlar yine yoldan geçen genç kesime sorsanız tarif alabilirsiniz...

Otel olarak ibiş sanıyorum adambaşı 120 TL ydi birde Bağlarda Albatros otel var hem kaliteli hemde cok cok pahalı olmayan otellerdir...Daha uygun derseniz tren garının oralardaki otellere bakılabilir

Yazdıklarım sanırım yardımcı olur
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)