Gecmis olsun dikkat etmek gerekir
Printable View
Benim plan biraz daha değişik , 16 yıldır sigara içiyorum.2001 yılında bıraktım 2003 yılında tekrar başladım.. Şimdi bırakamıyorum..Ameliyat olacağım gün hiç içmicem sonrasında 1 hafta bandaj , pansuman falan derken zaten içemem, 20 gün istirhat arkasına 15 gün izin alıp işe de gitmicem ( aşırı stresli bir işim var , sigarasız kafayla sıkıntı olur.)Bu süre zarfında içmemeyi başarıp sonrasında doktor kontrolünde nikotin hapları ile bu naletten kurtulmayı planlıyorum..
Bana çekiç dediler , burnunu kırıyorlar dediler , katır kutur inşaat var gibi bızıklıyolar dediler , 1,5-2mt bandaj tepiyorlar , çıkartırken acıdan bayılıyorsun dediler aklımı aldılar 4 senedir katlanıyorum.. Kardeşimin ameliyatını ve sonrasını an an takip ettim , bu iş gerçekten çok ilerlemiş. Silikon tampon ve narkoz ikilemi son nokta..
abi sonuclarını bende bekliorm ufak bi estetik ve sol lobta biraz polish işlemi gerceklestirmem lazm varsa geniz eti onuda aldırıcam her zaman değil ama bazen horluyorum soguk havalarda daha cok oluyor yatıs pozisyonu ilede alakalı biraz eger basit ve cok agrısı acısı olmayan bi ameliyatsa bende olmayı düşünüyorum
sadece port polish olursa 2-3 haftada atlatiliyor arkadasim olmustu ama bu yaz benim hem estetik hem port polish oldu baslarda biraz zorlandim da sonradan yillarca nefes almamisim onu farkettim,cok rahat nefes aliyorum suana kadar da bir problem yok
1 torba kemik verdiler ameliyat sonrasi :D
amcam 3 kere ameliyat oldu mesela birazda sans isi sanirim-doktorda onemli.
umarim basarili gecer :)
surecle ilgili sorusu olan olursa yardimci olmaya calisirim
@R21Turbo,abi istesende icemiyorsun ben 1 ay sigara icemedim gunde 1paket falan iciyorum normalde.
geçmiş olsun en az 2 adım boyu fark eder :D
Geçmiş olsun kardeş umarım en yakın zamanda sağlıgına kavusursun.
Kaç binde elektrige düşüyordun :D
ameliyattan 4-5 saat sonraki hâlim... :D :D
tarih : 11 Eylül 2001..
http://b1112.hizliresim.com/s/v/1dt0z.jpg
geçmiş olsun abi
Soner abi dayak mı yedin ameliyatmı oldun nedir o hal valla olmaktan vazgectim suan :D
ee heralde ne sandın :D :D estetik olanların gözlerinin altı simsiyah oluyor.. kafatasına bağlı burun kemiği kırıldığı zaman gözaltları morarır.. benim ameliyatta sadece kıkırdaklar alınmıştı.. keşke ameliyat sonrası çıkan kemikleri de çekseydim :D
tavla zarı büyüklüğünnde kemik çıkmıştı... :)
benimce çok acil ameliyat olmam lazım. ben odada uyurken evin en köşe odasındakiler uyuyamıyor. yan dairedekiler bazen duvara vuruyor:D ama bir arkadaşımda bu ameliyatı oldu kemiği kırmışlar törpülemişler resmen. benimki kemik değil 2 tane farklı et var aslında burnumda ama çocuğun yüzü 15-20 gün şiş kalmıştı ve o lanet tampon bezleri 1 ay çıkartmadılar. ve aralıklı kan akıyordu bazen.kan görünce bayılıyorum bünye kaldırmıyor. ne yapacam bilmiyorum