1.5 2 metre bandaj demişler de burundan soksan ağızdan çıkar ya o nereye giriyor![]()
bide harbi hapşırsak nolacak?
ameliyat görüntülerini merak edenler youtube'a "septoplasty surgery" yazsınlar![]()
![]()
Ben ana kemiğe dokunmadan yani kırmadan sadece yamukluğu düzelttircem bide ucunda bir bakım söz konusu olacak, doktor 1 haftada sökeriz sargıyı dedi.
Morluk falan 1 haftada hepsi geçerse iyi.
Allah herkeze acil şifalar versin keşke benim operasyonumda sizin korkduğunuz kadar basit olsaydı bence daha kötülerini düşünüp bir an evvel ihmaletmeden yaptırın derim tekrar geçmiş olsun..
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Sene 2007'de bende o garajda işlem yaptırmıştım aynı kişiye
Şaka bir yana abi bende aynı ameliyatı oldum, Narkoz'dan sonra hiç birşey hissetmiyorsun. Ama istek parçanı çalsınlar bunu söyle. Ben ameliyat olurken Ferhat Göçer çalıyordu fıtık olmuştum![]()
aynı durum bende de war ya benımde kemık war aldıracam fafif tempo çekınıyorumhorlama ve nefes darlıgı gelıyor bazen.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
geçmiş olsun simdiden İlker![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Herkese gecmis olsun...Sag burun delik %100 sol burun deligim %75 tikali.Burunda kemer var ve estetikte olmam gerekiyormus.Gecen hafta doktora gittim ve subat gibi ameliyat olacagim... Olmak zorundayim...
benim yüzde 40 a yüzde 50 idare ediyorum bi şekilde bu değerler için ameliyata gerek varmı acaba![]()
Everyday I ** çapuling...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
ilker ameliyat ne zaman?
Abi grip oldum , araba peşine koşarken fena üşütmüşüm , grip mevzusunun tamamen geçmesini bekliyoruz Ocak 5-6 gibi inşallah..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)