User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Golf GTI sorgu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fiyata alırsın binersin edersin bu fiyata satarsın eğer sıkıntı çıkarmazsa. Kar amaçlı alacaksan alma.
    IN BOOST WE TRUST

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 50 ıstıyom valla..iyiymiş 35 e de alıp da 10 lıra harcama bi de..resımden bile 5 lıra masraf gozukuyo daha gitmeden yanına

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın tanıdıgımın eski aracıdır, sıfırdan beri büyük titizlikle kullanmıştır ben hiç bir zaman tozlu dahi görmemiştim. Yaşça oldukça büyük bir insandır kendisi şehiriçi asla gazlamazdı. 70 küsür binlerde aracı sattılar. Satmadan önce önden ufak bi kazası oldu ama orjınal serviste toplandı farlar böyle degildi. Satıldıgı rakamı net hatırlamıyorum ama 50-55 civarına gitti sanırım 3 sene önce.

Not : Arac 3 sene önce bu kılometrelerde satılmıştı, 3 sene yatmışsa bilemem fakat km düşmüş olabilir. Bunun dışında başka kazası olmadıysa kesinlikle alınıcak bir araçtır. Önden kazası agır degıl istanbul içi olabılecek geç frenaj kazaları.
    Ama jantları da böyle değildi orjinal tek renk gti jantı vardı. Belki orjınal jantlar ve merceklı farlar paraya çevrilmiş olabılırç Aracın daha once daha uygun rakamlı ilanı vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın tanıdıgımın eski aracıdır, sıfırdan beri büyük titizlikle kullanmıştır ben hiç bir zaman tozlu dahi görmemiştim. Yaşça oldukça büyük bir insandır kendisi şehiriçi asla gazlamazdı. 70 küsür binlerde aracı sattılar. Satmadan önce önden ufak bi kazası oldu ama orjınal serviste toplandı farlar böyle degildi. Satıldıgı rakamı net hatırlamıyorum ama 50-55 civarına gitti sanırım 3 sene önce.

Not : Arac 3 sene önce bu kılometrelerde satılmıştı, 3 sene yatmışsa bilemem fakat km düşmüş olabilir. Bunun dışında başka kazası olmadıysa kesinlikle alınıcak bir araçtır. Önden kazası agır degıl istanbul içi olabılecek geç frenaj kazaları.
    Ama jantları da böyle değildi orjinal tek renk gti jantı vardı. Belki orjınal jantlar ve merceklı farlar paraya çevrilmiş olabılırç Aracın daha once daha uygun rakamlı ilanı vardı.
    teşekkürler duymak istediğim buydu
    Two in the moose, one in the caboose.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abi yanlış anlamada bunu alcak param olsa bilgi falan istemem direk alırım bu nedir yaa
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)