bu fiyata alırsın binersin edersin bu fiyata satarsın eğer sıkıntı çıkarmazsa. Kar amaçlı alacaksan alma.
bu fiyata alırsın binersin edersin bu fiyata satarsın eğer sıkıntı çıkarmazsa. Kar amaçlı alacaksan alma.
IN BOOST WE TRUST
ben 50 ıstıyom valla..iyiymiş 35 e de alıp da 10 lıra harcama bi de..resımden bile 5 lıra masraf gozukuyo daha gitmeden yanına![]()
Yakın tanıdıgımın eski aracıdır, sıfırdan beri büyük titizlikle kullanmıştır ben hiç bir zaman tozlu dahi görmemiştim. Yaşça oldukça büyük bir insandır kendisi şehiriçi asla gazlamazdı. 70 küsür binlerde aracı sattılar. Satmadan önce önden ufak bi kazası oldu ama orjınal serviste toplandı farlar böyle degildi. Satıldıgı rakamı net hatırlamıyorum ama 50-55 civarına gitti sanırım 3 sene önce.
Not : Arac 3 sene önce bu kılometrelerde satılmıştı, 3 sene yatmışsa bilemem fakat km düşmüş olabilir. Bunun dışında başka kazası olmadıysa kesinlikle alınıcak bir araçtır. Önden kazası agır degıl istanbul içi olabılecek geç frenaj kazaları.
Ama jantları da böyle değildi orjinal tek renk gti jantı vardı. Belki orjınal jantlar ve merceklı farlar paraya çevrilmiş olabılırç Aracın daha once daha uygun rakamlı ilanı vardı.
Volkswagen Golf R 2.0 TSI 2010 Model 100.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93737926
şu araçla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)