|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: is
|
Nissan Skyline GT-R R33 4.Generation 1996 Model 15.000 USD Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68739916
ilan bgn dikkatimi çekti sahibiyle görüştük aracı bu ay kıbrısa götürücekmiş satışı kıbrısta yapılacakmış kısace bilgi vericek olursam adam avustralyada yaşıyor ve sürekli japonyadan avustralyaya araç getirip satıyormuş fakat bu sene türkiyeye getirmiş ve satıp avustralyaya dönücek emekli (babam) birinin üzerine alınırsa 1 sene kendi üzerime alınırsa 6 ay trde durma hakkı var aracın süre dolunca 6 ay tekrar yurt dışında (kıbrıs,bulgaristan vs) durması gerek şimdi araca niyetlenmek üzereyim fakat akıl almam lazım 2 yol var 1.si ben bu aracı kıbrıs vatandaşı yakın bi arkadaşım üzerine alıp 6 ay kıbrısta 6 ay trde muhafaza ederek kullanabilirim 2.si (acaba??)aracı alıp tamamen kaçak bir şekilde plakasız ruhsatsız kullanabilirmiyim? yakalanırsam cezası nedir? son olarak fiyat uygun bi sıkıntı olma ihtimali varmıdır? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ...
|
bence 2. şık daha iyi....delikanlı gibi yatar çıkarsın...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bu kadar riske giriliyorsa r34 alın bence
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Böyle bi araçla o kadar kolay kaçak gezemezsin.. Kaç kaç nereye kadar.. Direk mimlenirsin.. Bi yerde kıstırırlar.. Sonra götürürler merkeze elletirler herkese..
![]() Şaka bir yana.. Eğer ciddi anlamda almayı düşüneceksen ilk seçenek daha mantıklı.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
aracın 6ay dışardamı durması lazım yoksa sadece giriş çıkışmı yapması lazım ben öyle biliyorum ama tamda emin değilim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
2. şıkta en rahat edebilecegin yöntem pist içindir. Pist dışında tarlalarda gezersin yoksa enselerler
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
Arabayı al Müsait bir yerde parçala behçet yöntemi ile Swapla yasal plakalı bir araca
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Honda
|
Bende bulgaristandan almak istiyorum aslında ama tam bilgiye sahip değilim. 6 ay burda kullandım aracı 6 ay sonra anneme satış yapsam annem getirse aracı acaba olmuyor mu ? Bu şekilde satış yaparak TR'de tutamıyormuyuz acaba aracı bi bilgisi olan var mı ? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ya 2. seçenek saçma olabilir ztn acaba diye belirttim hani bi ihtimal yapılabilir bişimi o yüzden yazdım
ayrıca aracın fiyatı çok uygun ve bu adamın bu aracı önca japonyadan avustralyaya sonrada ordan buraya getirirken ki masrafları falan düşünsdürüyor sölediğine göre araçta 5 bin dolarlık bi ekran görüntü ses sistemide mevcutmuş dolandırılmayız illa durumu çakarız ama kıbrısa git gel uğraş falan boşa masraf yaparız |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
GT-S gibi duruyor sanki
![]() Ayrıca arkadan itişli ve GT-R demiş enteresan
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
2. şıkda bi şahin şase numarası swaplatarak cevirmelerde araç şahindi kendi garajmda modifiye ettim diyerek bi ihtimal yırtarsın
![]() çok meşakatli iş 6 ay burda 6 ay bulgaristanda araba bırakmak beni yorar ve üzerdi. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
Jantları efsane çirkin
tam Edirnekapı kafti taksici jantı gibi ![]() 6 ay mevzusudu bok bence çünkü şuanda alsan en cıvcıvlı zamanda Haziran arabayı geri yollıycan yazın en güzel günlerinde arabadan uzak kalacan
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Recaizade Mahmut Ekrem- Araba sevdası
|