eğer arabayı alırsanız kıbrısta kalma müddetince ben kullanabilr miyim? :D
Printable View
eğer arabayı alırsanız kıbrısta kalma müddetince ben kullanabilr miyim? :D
bir tane 200sx alın,plakasını söküp skyline a takın,cebinize 200sx ruhsatını koyup gezin,aracı da fibercide böyle yaptırdım dersiniz ;)
Bu aracı alırsanız ben cekemem ispiyonlarım :D şaka bi yana.. Kıbrısta nasıldır bilmem ama Trafikten Hurda'ya ayırıp Tr de arada sırada binerdim.
ya anla işte anlık çözümler.. zor biraz bu işler gözüktüğü gibi olmuyor.. yeni olmayan bir aracı tr ye sokmak deve hendek meselesi parası çok olanda deymeyeceği için getirmez.. anca yurtdışından kesin dönüş yapcak bir akraban gelcek aracın vergilerini ödicen.. senin olcak kimse de eski model araba için bunu yapmaz hatta onunda yaş haddi olması lazım.. 10 yaşından yada 5 yaşından büyük arabayı da getiremiyordu galiba..
adamın canı sıkılıyo böle araçları bu fiyata görünce
biraz araştırdım bgn bulgarda 2jz supra yaklaşık 10bin tl şeytan diyo bi bulgar vatandaşının üstüne al bin trde
bunda niyetlenmemmin sebebi çok yakın bi arkım kıbrıs ve tc pasaportlu ve çocuk bana uyar diyor getirmek binmek sorun olmicaksa o sayede 6 ay biner sonra satarım kıbrısta
sıkıntı olmayacaksa 1. sını yap için rahat olsun enazından obur turlu yazık ederler. Araba için değmez :)
sahte yabancı plaka ile gezersen sıkıntı olmazki polis durdurcakmı zannetmıyom işin hilesine kaçın biraz sonucta bu araçları tr de başka türlü kullanma ihtimali varmı yok e yapcak bişide yok hangi polis biliyo skyline fln bi arkadaş 200sx ruhsatı fln demiş olabilr aslında:)
aslında araba trye gelitirilir 200sx ruhsatıyla plakasıyla gezilir sonra muayene zamanı geldiği zmnda plaka tekrar 200sxe takılır muayeneye girlir çıkılır tekrar gtr ile devam edilebilir ztn çarşıya pazara gitmek için değil pist için falan kullanılır.. yalnız araba sağ direksiyon
Al, 6 ay sonra bulgaristana gittiğinde ordan bitane daha al, eskisini bırak, yenisine bin gel, 6 ay sonra tekrar... : )
bence değmez ya çok uğraştırır
bu iş her türlü abidik gubidik oluyo arkadaşlar bugün çok araştırdım olmuyo yakalanınca dolandırıcılıktan suçlama ile karşılaşabiliniomuş
gözü kararttıktan sonra bulgaristandan aynı yollarla trye 10bin liraya supra ya da ferrrari f380(yanılmıyorsam) gibi arabalar alınabiliyo
İkinci El Arabalar Bulgaristan ikinci el satılık OOYYO
İşte beklenen yorum bende böle düşünmüştüm 6 ayda bir araç satıp yeni al ama oakdar kolay olsa herkez yapardı demek araç alamıycaz biz :)
Bulgaristan dha iyi olur sizin için edirneden hemen kolayca gidersiniz araç ile hem arada gidip benzini ordan alırsınız ucuza gelir :)
Edit :
Git de uyu şimdi...
14 bin levaya typer. bu paraya burda VTI alamıyoruz :icon13:
Ikinci el Honda Civic 2.0 Type R,
muayne işinin çözümü aynen böyle,sen ruhsatı muayneye sokcaksın arabayı değil :) direksiyon olayında da benim ruhsatımda "araç soldan direksiyonludur" yazmıyor bu mantıkla sorun olacagını sanmam.ama bir çevirmede çok merak edilip şase numarasına bakılırsa sahtecilikle suçlanırsın bunu da bilmelisin.
not:suça teşvik gibi oldu ama aslında beyin jimnastigi yapıyoruz yanlış anlaşılmasın :)
siteye üye integrası olan biri var sağdan direksiyonlu bildiğim kadarıyla hiç bir sorun olmadığını yazmıştı
dorudur çünkü bizde bi ara düşünmüştük aynı olayı kıbrıstan bitane araba getirtelim diye bize sağdan direksiyonlu arabalara tr plaka çıkmıyo demişlerdi ve aynı açıklamayı yapmışlardı astarı yüzünü geçicek düşüncesiyle vazgeçmiştim
bide şöle bişe var italyada s2000 ler baya ucuz 6.000 € ya kadar düşmüş :D aslında ordan bitane alıcan gelcen buraya bitane burdan pert s2k bulcan yapıştırcan ohh mis :D
arkadsnın ustune olursa onun sokup cıkarması gerekıyor sınırdan benım bı arkdasım gurcıstanda aldı babasının ustune oldgu ıcın bıle gerı cevırmısler kapıdan!!
6 ay artık 2 seneye çıkıyo arkadaşlar 2 sene burada bineceksin 2 sene aracı göndereceksin bilgin olsun ilk 2 sene güzelde diğer 2 sene sıkntı 2 sene bindikten sonra orada aracı satıcan yeni birini bulup aracı alıp getiricen :D
skyline ın efsanesii r34 . r34 olsa ne olursa olsun al derım ama r33 ıcın bu kadar rıske hytta gırmem