Bu aracı alırsanız ben cekemem ispiyonlarımşaka bi yana.. Kıbrısta nasıldır bilmem ama Trafikten Hurda'ya ayırıp Tr de arada sırada binerdim.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ya anla işte anlık çözümler.. zor biraz bu işler gözüktüğü gibi olmuyor.. yeni olmayan bir aracı tr ye sokmak deve hendek meselesi parası çok olanda deymeyeceği için getirmez.. anca yurtdışından kesin dönüş yapcak bir akraban gelcek aracın vergilerini ödicen.. senin olcak kimse de eski model araba için bunu yapmaz hatta onunda yaş haddi olması lazım.. 10 yaşından yada 5 yaşından büyük arabayı da getiremiyordu galiba..
low is low
adamın canı sıkılıyo böle araçları bu fiyata görünce
biraz araştırdım bgn bulgarda 2jz supra yaklaşık 10bin tl şeytan diyo bi bulgar vatandaşının üstüne al bin trde
bunda niyetlenmemmin sebebi çok yakın bi arkım kıbrıs ve tc pasaportlu ve çocuk bana uyar diyor getirmek binmek sorun olmicaksa o sayede 6 ay biner sonra satarım kıbrısta
sıkıntı olmayacaksa 1. sını yap için rahat olsun enazından obur turlu yazık ederler. Araba için değmez![]()
DR. OWL
sahte yabancı plaka ile gezersen sıkıntı olmazki polis durdurcakmı zannetmıyom işin hilesine kaçın biraz sonucta bu araçları tr de başka türlü kullanma ihtimali varmı yok e yapcak bişide yok hangi polis biliyo skyline fln bi arkadaş 200sx ruhsatı fln demiş olabilr aslında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)