Ankara'da Lise 2 sayısal öğrencisi genç kardeşimize matematik dersi verebilecek bir arkadaş lazım aklınızda olsun ,yardım edenlere şimden teşekkürler![]()
Ankara'da Lise 2 sayısal öğrencisi genç kardeşimize matematik dersi verebilecek bir arkadaş lazım aklınızda olsun ,yardım edenlere şimden teşekkürler![]()
Sahibinden.comda özel ders verenler bölümünde bulabilirsin.her ders için
nereye gidilcek yani nerede ders verilcek kadir abi ? sevdiğimiz bir kız arkadaşımız var ona söyleyeyim.
Odtü makine mühendisliginde okuyan genç bir kardeşim var,başarılıda., Temiz çocuktur, babası Albay, alay komutanı zırhlı birliklerde. düşürseniz görüştüreyim,özel ders veriyor, tecrübesi var.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Benim 2 sene önce özel ders almış olduğum ODTÜ inşaat bölümünde okuyan bir hocam vardı.Sanırım universite 3.veya4.sınıf okuyor, bana özel ders verdiği senelerde kızılayda küçük bir dershanede ders veriyordu.tecrüresi çok iyi dersi öğrencinin hemen ısınabileceği çabuk kavrayabileceği derse olan ilgisini arttırabileceği şekilde anlatıyor kendimden biliyorum.aldığım dersler matematik geometri en nefret ders olduğu halde 3 almayı başardım.
Kadir benim esim matematik ogretmeni aykan kolejinde, ders veriyor arzu edersen detaylar icin pm atabilirsin.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
müşteriye böyle şeyler sorulmazhocanın müsait oldugu saatler üstüne hocanın söyleceği fiyat üstünden konuşulur
![]()
müşteri gözüyle bakılmıyorsa para almamalı.hayır için ders verilmeli???
uygunmu değil.
o yüzden tartışmak saçma....
iyi günler.
Tobb ekonomi ve teknoloji üniverstesinde elektrik elektronik mühendisliğinde 3.sınıfta okuyan arkadaşım var deneyimli şuan öğrencileride var saati 70 tl den verebilir özel msj atabilirsiniz.
Ankara matematik den mezun çok yakın arkadaşım var eğer düşünürsen yardımcı olayım kadir abi.
---BTU cupra---
şefim sen de karşılığında rollink ve fites atma dersleri verirsin![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)