|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Önclikle bu konuda ön bilgi alıp yer ayarlayıp düzenledim
Araçlarımızın tanınması Birbirimizi tanımak Ayrıca mangal muhabbeti için bir buluşma yapmayı düşündüm Şu an için 22 Ocak Uygun gözüküyor Hava şartları daha ağırlaşmadan aradan çıkartalım diyorum Buluşma yapılcak yer KEMERBURGAZ - AYAZAĞA mevkisidir Arkadaşın Fabrikasının bahçesi vardır Fotoraf içinde uygundur 50 Araç kapasitelidir. Mangalda mevcuttur. Prof. Resimlerimiz çekilcektir Megane RS ler - Clio Rs leriniz beklenmektedir... Konu ciddidir lütfen elimizden geldiğince bir araya gelelim Araçlarımızı neredeyse tanıyan eden yok gibi Çok güzel bir tanıtım olcağını düşünüyorum Birbirimize destek olmamız lazım diye düşünüyorum Anadolu yakası için Carrefour - Speedy yanıdır( 12:30) Avrupa yakası için buluşma noktası ( Cevizlibağ - Topkapı -Shell ) benzinliğidir(12:30) Saat olarak Avrupa - Anadolu yakası 12.30 da ortak noktalarda buluşcaz Fabrikanın bahçesinede ulaşımımız 45 dk ortalama sürcektir... İstendiği taktirde buluşma resim mangal sonrası Cila yapacağımız yerde mevcuttur oto-yıkama olarak... Diğer detaylar için Cep No = Selçuk 0533 335 64 96 Megane RS - Clio Rs lerden büyük buluşma bekliyorum Buluşma Listesi 1-Ozan (SAA Megane rs ) 2-Selçuk (VE Clio Rs 172) 3-Galip (DK Clio Rs 182) 4-Gökhan (YKY Megane Rs) 5-Okan ( CVK Clio Rs 172) 6- Aytuğ( AP Clio Rs 172) 7-Orkun ( YLT Clio Rs 182) 8-Veli ( VEL Clio Rs 182) 9-Volkan ( SS Clio Rs 182) 10-İnanç ( RS Megane Rs) 11-Kelalper ( DV Megane Rs ) 12-Halil ( YF Clio Rs 182 ) 13- Ozan ( VA Clio Rs 172) 14-Alp (KB CLio Rs 172) 15-Ozan ( ZY Clio Rs 172) 16-Ufuk ( FL Clio Rs 172) 17- İbrahim ( YM Megane RS) 18-Volkan (YC Clio Rs 172) 19- Ercan ( RS Clio Rs 172) 20- Yiğit ( YGT Megane Rs Trophy 265) Şu an aklıma gelenler bu şekilde Listeye ilaveler veya silimler yapılabilir Kemik kadro olarak görüyorum eksiğim varsa ilave ettirebilirsiniz.. İl dışındanda katılım bekliyorum __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance Son Düzenleyen Cliosportve; 15-01-2012 17:33. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Yancı olmak istiyorum...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
herkesi bekleriz. bol bilgi alışverişide olur rsler ile ilgili. artık çözemediğimiz birşey kalmadı. paslaşırız bol bol
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Yancı olarak tarih seni kökten yazdı zaten dostum
![]() Ben alırım aynı yerden alnımın yazısı
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Halil Çorludan gelicek
Ona salça ol sen ![]() Mangalı falan yakarsın artık
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
Dostum bende gelebilirim, uygunsa ...
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Benide yazın peugeot rs ile gelmek istiyorum
Şaka bir yana bol muhabbetler olsun sizin için,resimleri merakla bekliyoruz şimdiden . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Mangalı yakmayı bilirsin nede olsa Trakyanın Parisinde kalıyorsun
![]() Megane RS çekersende o gün yandık Rollingte rolling deme Tabiki Yusuf Sorman hata bu projede sende varsın Ekipmanlarınla ve bol sohbetinle beklemedeyim seni __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Yakınlarda otoban var ateşini söndürmek istersen yanımda oturursun en kötü 2. vites sardırmayı özlemişindir
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
işimiz düşsede o taraflara biz de gelsek...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC
|
saglam bir organızasyon olcak gaiba panpa
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
İnşallah diyelim İsmet
Kadroda 20 kişi en az katılım bekliyorum Genel bir buluşma olcak Türkiyede tek olcak sanırım Gerekirse otomobil dergiside cagırcam listedeki kabarıklığa göre dergileri arayıp onlarıda cağırcam... __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
aslında aynı anda ankara da aynı buluşmayı yapsa güzel reklam olurdu... yok mu ayarlayacak birileri
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Daha gelicek eklencek araçları bekliyoruz
Mavi Faz2 Megane Rs çi arkadaş ZY Clio Rs ve diğer herkeze haber verilsin Ben sahibindendeki arabaların coğuna mesaj attım __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance Son Düzenleyen Cliosportve; 28-12-2011 13:52. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 207 LeMANS
|
inşallah hava yağışlı olmaz..
AP RS i göreceğim için çok mutluyum :P __________________________________ LeMans #0992/59 FL 207 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
İnşallah yağışlı olmaz
Oduğu taktirde 1 hafta sonraki Pazara ertelemek durumunda kalıcaz AP RS ininde çıkartıcaz artık Bende özledim İlk RS i tanıdığım araba İlk kız arkadaşım gibi
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
çok güzel geçeceğine eminim , gelmeyen rs kalmasın ....il dışı gelmeye çalışıp gelebilirse tam süper olur
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |