|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...
|
öncelikle siz değerli velilere ve sizin kadar değerli olmayan öğrencilere ....dur lan bu değildi yok yanlış oldu..
![]() şaka bir yana neden araba deneniyor...her videoda olay hep aynı laflar... orn: benım devrim değildi.. ben uzunda yürüyemem. çok sardım hiç sarmıyosun debriyaj nanay kanadım var arabayı kesıyor vites atamadım ıvır zıvır.... her derde derman techturkey bu işide bi çözüm bulsun...standartlaştıralım şu işi ki yaotıgınız seyın bı anlamı olsun... ha eğer diyorsanız ben sadece ego için yaşarım araba geçince evdeki performansım artıyor...daha yakışıklı oluyorum..o zaman önerim sağlam bi psikolog olucak... bu egolar yüzündne iki araba yanyana gelemez oldu geldimi de olay oldu...yakında millet birbirini bıçaklayacak... eee yani ne diyon la koduum diyenlere... bence arabadeneme şu şekilde yapılmalı.. *once adam gibi bir sıfırdan kalkılmalı...(ama benim arabam onden ceker 1000hp!!! e dort ceker yapsaydın o zaman) *sonra karşılıklı olarak sırayla ıkı arabanın devrinden... *sonrada uzun basılır dibine kadar...(ama benım arabam 4 ceker....eee on ceker yapsaydın o zaman.!) yani boylelıkle ne elde edilmiş olucak???? misal type r m3 mevzusu...yukarıda yazılan denemelei sırası ıle yapın...bu işi eğilmek isteyenler baksın gorsun hangısını ıstıyosa onu alsın yapsın... sonuç ne mı olucak...3-4 farklı deneme yapıldığı için ve bu denemeleri aynı arabanın once bıtırmesı hıc bir şekilde mümkün olmadığı için herkez mutlu olucak...herkesin cinsel hayatı daha renkli olucak iktidar sorunları çözülecek... ve biz konuları okurken atar gider mesajları yerine mantıklı yorumlar göreceğiz... başka projelerimde var ama henuz toplum hazır değil...daha sonra... Senay - Hayat Bayram Olsa - YouTube |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ayrılmıştır.... okuyunca cvp atıcam miami spec
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
50. saniye bu soruya cevap olsun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
tebrik tünaycım olayın mağmasına inmişsin
şimdi sen böle bi konu açtınya kesin çözlür bu işler
Son Düzenleyen Semii; 28-12-2011 14:19. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yokkk..
|
eskıden boyle 5-10 sene evvellere gıdersek boyle seyler yoktu rollde olucaksa cıkıp basıp gelınırdı daha cok drag olayları olurdu ama kımse kalkıpta bu dıyaloglar olmazdı sadece bahane sunu duyardık baskım bıtık debrıyaj kacırır soylemlerıydı sımdı her sey cok farklı yenı nesıl arkadaslar cok seyler uyguluyor ya arabana guvenıp gazlıyacaksın yada susup tam takım olunca cıkıp gazlıyacaksın bu sekılde okudugum konular bana cok komık gelıyor kendı dusuncem tabıkıde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: LEON styl'a
|
atara atar gidere gider
mevzu bu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106gti
|
güzel bir konu mantıklı bir düşünce ama bu gelenek bozulurmu bilinmez
![]() 2012 kehanetleri
Son Düzenleyen braver; 28-12-2011 14:31. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: var
|
özgüven meselesi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
tünayK strikes again
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ford Fusion 1.4 TDCİ
|
Artık kimse yenilgiyi kabullenemez olmuş . Bu bunu gösteriyor . İnşallah herkes bir gün bu duygularından vazgeçicek
.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
Ego olabirmi..?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Dizel Power..
|
çok doğru bi konuya el attın tünayK
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
ben herkesı gecemem herkeste benı gecemez kampanyasından yararlanıyorum önüme gelenle denerım walla...
kişilik karakter meselesi adam geçildimi uyuyamıyor bu neyın stresıdır ya ![]() ki artık işi bilen ınsanlarız yarışa giderken az cok sonucu bılerek gıdıyorum ıyı veya kötü ![]() herkesın hakkında hayırlsıı walla. bence video çıktı 3 cü kişiler devreye girdi ortaklık bozuldu. deneme gunu ıyı olan ınsanlar burda bı ıkı 3 cu sahısın yuzunden bırbırıne girebiliyor. gerek yok maykk
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
bence geçilince çok sıkıntı etmemek gerekiyor. yani biraz kafaya takmamayı öğrenmeliyiz şu tenekeleri. yada geçilmediğin halde geçtiğini idda edenleride takmamak lazım nede olsa yeri geliyor sağda solda park ediyorsun yanından geçen adam orda burda makarasına geçtim diyor. sonra onun sölediği öbürüne sıkmışlarda geçmiş diyor filan dedikodu bu engelleyemezsin.
takmayacan he diyip geçecen. ama bazı arkadaşlarımız çok takıntı edip hırs ediyor. gerek yok. takmamak en güzeli. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
benım devrim değildi..
ben uzunda yürüyemem. çok sardım hiç sarmıyosun debriyaj nanay kanadım var arabayı kesıyor vites atamadım ıvır zıvır.... bu bahaneler dışında neler var herkesin söylediği onlarıda yazalım bence.. okudukça eğlenceli hale geliyor.. ben vitesi 2 den 3 e atarken 1e gitmiş misal.. bende oluyo böle bi canilik.. yada cam açık kaldı fazla rüzgar girdi içeri hızım kesildi gibi..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: E200 & civic elegance
|
ben kendı adıma konusayım cok nadır roll yaparım. adam secerım herkesle kalkmam.yensemde yenılsemde tebrık eder guler muhabbetımı yaparım. benı tebrık etmeyen adamla bır daha asla kalkmam. yandan carklı olanlarla muhattap olmam arabamıda muhattap etmem.
gecen sanayıde muhabbet edıyoruz araba basında.tanımadıgım bır arkadas hızla daldı muhabbete selamsız sabahsız "gırtlak 106gti var kalkarmısın" dedım gec soyle bı soluklan kardes
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: is
|
bi gt-r 33 üm olsada bende denesem
|