aradım arkadşaın dedigi bayiyi 70 üzeri bi rakama gitti araç tam hatırlamıyorum dedi satış sorumlusu
Printable View
bana verilen fiyat 67.5 ,baskasına 70 küsüre satmıs olabilirler,ben tanıdık manıdık filo indirimi vs o fiyatı aldım
el yakar bu fiytalar
arkadaşım bugun aldı kırmızı dsg en full'u 74'e
Netteki fiyatlar herzaman ucuk.pazara gidin anlarsiniz
şimdi arkadaşım la konustum normalde 78 kusur yapıyormus 74 e almıs bn yanlıs mı anladım dıe aradım dogru anlamısım:);)
Hocam en fullü 1.4 dsg 160 hp
43.997 Euro + 798 Tl
Doğuş euro kuru: 2.19
2.19 X 43.997 = 96.353, + 798 = 97,151
74'e fullünü alırız diyorsan yarın hemen satarım arabayı :D
Hocam sen full- boş fiyatlarını karıştırdın :)
Üzerinde Rns hariç full olan bir araç;
http://www.techturkey.com/forum/otom...-scirocco.html
eyer baska fıyata almıs olsak nıe bn bu fıyatı yazım kı durdukyere:)
.......................
Linkini verdiğim aracın donanım listesine bak, arkadaşını ara, o listede gördüklerinin bir çoğu aracında yoktur ;)
http://ressim.net/8/out.php/i5361767...alintisi.png-k
Fiyatı normalde 78 olup arkadaşın 74'e aldıysa aldığı araç full değil. Full olanın rakamları üsttede yazdım, konfig olarakta çıkardım.
Yok benim aracımda Rns 510 (2.500 euro) hariç herşey var ben 74'e aldım diyorsa kendisini canı gönülden tebrik ederim. Liste fiyatının 17-18 bin tl altına araç almak her babayiğidin harcı değil :)
Güle güle kullansın....
vw sitesindeki fiyatlara bakmayın onun her zaman altında veriyorlar
ben donanımı ve fiyatı söyledim eksik neyse ekleriz üstüne yine 97 leri bulurmu :)
ucuz yada pahalı , değer be abi bu arabaya...
beyler tamam da kuru 2.39 dan hesaplıyolar şuan.yani en son öleydi.
Onur bence yanlışın var dostum. O fiyata 122 lik manueller veriliyor. Donanım olarak yine dediklerinle örtüşmüyor tam olarak. Ama 160 lık dsg olma ihtimali imkansız ötesi. Zaten biliyorsunuzdur bayiilerin %3 kar marjı olduğunu. Dediğin şekilde bir arabayı 73.000 tl nin altına alabilme şansın %0 :) Şu an elimizde 4 tane scirocco var istediği paket,şanzumanı belirtecek arkadaşlara son rakamı verdiririm.
Mesajı sonradan düzelttim çünkü senin yazdığına göre hesapladım tüm ekstraları çıkarttım fiyattan arabada hız sabitleyici ve park sensörü bile yok. Hadda deri koltuğu da eklemedim.
Sonra ki bir mesajında gördüm filo demişsin ama ben 73.000 tl ye deriyi katmamıştım o da aşağı yukarı alacağın filo indirimiyle kafa kafaya gelir. Yanlışın var onur satış danışmanı kimse manuel arabanın fiyatını çıkartmış sana.
ethm ın bahsettıgı araba tam full deıl tamamı derı koltuk yok navıgasyon fln war 78000 den 74000 e alndı ıstanbul dous otodan
aykan adanada 64000 tl ye 160lık manuel wardı beyaz sunroof yok ama dok ekrn navigasyn war
hortingen,arkadaslar aracın özellikleri
160 dsg,2012 model,şeker beyazı,iç kaşmir,cam tavan var.baska bişey yokmus.67.5 lira olan buymus alacaklara fiyat yardımı olsun
63.5 da assagıdaki araç
derin siyah
kaşmir iç döşeme
160 manuel
18 düz interlagos cilasız