|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Arkadaşlar az önce üst üste iki haber izledim, birinde porsche ile barbarosta kaldırıma dalmış bir abla. Digerinde de Zonguldak'ta şahinle elektrik diregini yüksek hızla çarpıp ortadan ikiye bölüyor elemanlar 3 kişi ile..(video bulsaydım ekleyecektim),jilet ile kesilmiş gibi. Hepimiz hız yapıyoruzdur illaki,ama şu aylarda biraz daha dikkat, lastiklerimiz araclarımız normalde verdikleri tepkileri vermeyebilirler yol vs hava şartlarını GİZLİ BUZLANMA'yı ihmal etmeyelim.. Cümlemize kazasız belasız sürüşler..
buda şahin'in videosu ... Mermiye kafa atan amcaogullarım var dercesine http://www.dailymotion.com/video/xnb...i-bolundu_news __________________________________ Son Düzenleyen 63owen63; 29-12-2011 20:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
lapa lapa bi kar yağsa yahu,dükkanın önüne kardan kaşar yapacam belki müşteri çekerim diye
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loading..
|
bende ayarımı kıstım sakin sakin ekonomi yapıyorum dikkat etmek lazım bu havalarda tabi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: n/a
|
Parçalanan araçtan sağ çıktılar videosunu izle - Haber - Mynet - Video
zonguldaktaki kaza öldürmeyen ALLAH cc öldürmüyor |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 99 devilred 106 GTİ
|
pamba bende izledim az önce aynı kanaldı büyük ihtimal ard ard çıktı zaten yalnız şahincilere bittim adamlar nasıl çıktılar o şahinin içinden ucuz yırtmışlar aptallamışlar
şaka maka allah kimseye göstermesin ayağamıza sahip çıkalım şeytana uymayalım
__________________________________ Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır ! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
alacak nefesleri varmış birisi eli cebine çıktı
![]() Aman dikkat gizli buzlanmaya. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
salı günü sabah 7 gibi tekirdağa gittim silivriyi geçtikten sonra hep yollarda buzlanma vardı
tekirdağ girişinde falan bildiğin buzlu yola girdim koprulerde aynı şekilde geceleri direk don yapıyor dikkatli olmak gerekli __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
sabah 6 gibi evden çıkıyorum şehitlik köprüsü
edirnekapı -ukome-vatan sapağı gibi yerler çok tehlikeli oluyor yerler parıl parıl ve minibüsün lastikleri yeni olmasına rağmen buzlanmada hissediyorum gram tutunmuyor |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
|
|
|