|
|
#1 | |||
![]() |
Beyler 2012ye hızlı girelim dedim
yılbaşı sonrası emsalim araçlarla denemek istiyorum. özellikle stock 206gti en çok merak ettiğim![]() aracımda orjinal kutu içi k&n filtre ve egsoz vardır (duzboru fln değil) kendi çapımda olucak 106, 206,207, vti, crx, f7r, 160 170lik tsi lar vs aklıma gelmeyen emsal modeller olabilir. aracı bozuk olan gelmesin ![]() gelicek kişi aracında ne var ne yok yazarsada iyi olur yüklüyse boşa benzin yakmayalım ![]() not: konuda kavga çıkmaz umarım
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 30-12-2011 19:59. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben gelirim stock 206 gti ım var abi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Bendede stock hdi var gelebilirim uygun gorurseniz
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
way arkadaş
tabi tabi buyrun
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
Sariyer seni yanliz birakmaz kemal yap giderini
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Abi benim araba hdi ya camurluk mesafesine bi tek 15 oluyo
Ama senin arabada stock anca cevirir 17 leri bana 15 bile fazla geliyo kore mali jant takili lastikle 30 kg geliyo __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
kemal full roll gecelerdesın hala atar yapıyosun kardesım
![]() bırak roll u falan, hala ıstınyepark'a gelecektın
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yaw şu roll muhabbetinden makas muhabbetne geçsek artık roll roll bi yere kadar daha fazla action lazım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
@umutrıza
abi 17 lerle yanlış yaptığını hala inatla söylüyorum tabi o kadar beygir 15janta fazla gelir diyosan eyw stock diye diye stock yapcaksnz aracı![]() makas işi boş iş be abi gerek yok tehlikeye riske öle şeylere ama özel olarak senle bi maslak sarıyer yaparız ![]() @civelek eyw ismail abi sarıyerden ponpon kızlar getirtelim @<<buğra>> can sıkıntısı yahu son günlerimi iyi geçireyim diyorum aynen usta bi uğrayamadım ama aklımda gelicem yüzmeye
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bende denemek isterim...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
henüz belli değil ama önümüzdeki haftaiçi muhtemelen haber vericem
sen bize fazlasın ama görmüş oluruz farkı
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 30-12-2011 20:03. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: SR fitec
|
bende denemek isterim arabamı stok
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
En son denemeden sonra herhangi bir işlem yaptın mı? allah kaza bela vermeden söyle stres atmalık sıkalım yeterli açıkcası geçenlerde malum geçildiğimde oldu sadece gecesi rahat uyuyamadım ama sonrasında kendime geldim.
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
contalı montalı araçla yürüyon zaten egzantriklisine geçilsen nolur
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: JETTA
|
biri şu kemali geçsin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:49 ::::

yılbaşı sonrası emsalim araçlarla denemek istiyorum. özellikle stock 206gti en çok merak ettiğim