eritmek için illa premiummu olmak lazım? sanırım 1 kere 2 dolar verip premium alınıyormuş. bu aylıkmı? oyunu almam canım :D premium alayım bari ama bir kerelikmi alıcaz yoksa heraymı?
Printable View
Counter-Strike: Global Offensive yayımlanmadan önce ön sipariş alıyorlar indirimli fiyat görmeyen arkadaşlar için burada paylaşmak istedim.
Save 10% on Counter-Strike: Global Offensive on Steam
Arkadaşlar Steam mağzasına bağlanamıyorum çok yavaş bir haftadır böyle sizde durum nedir
bende sorun yok
TF2 Değilde Cs 1.6 oynuyordum 6 7 sene profesyonel ekipmanli cart curt bu aralar cs:go satın aldım onu oynuyorum eğer varsa arkadaşlar :P
cs go cıktımı ya :D 1.6 dizel de surfdan başka modda oynamazdm bnde. şimdi tf2 indiriorm iştahımı kabarttı yorumlar :)
cikali 1-2 ay oldu direk kaptım bıtane yabancıları öttürüyom :P eskiden bende oynardım surf_ski vardi buy da vururdum herkezi hahaha
bugları ezberledm artık :D fiyatı ne kadar peki uygunsa bende kapim.
ben çıkmadan bir kaç gün önce aldım CS:GO yu 14 dolar a almıştım
bende 14 e aldim eğer oynuyan olursa bi sw ayarlayıp takılabiliriz :))))
tf2 yi 2 hafta önce premium yaptım 10 numara oldu.
deagles nickli arkadaş buradan mı sürekli görüyorum da tf2 de.
peki bu oyunu steamdan aldıkdan sonra format v.s den sonrasında gidermi. başka pclerde oynayabilirmiyiz.
PC ye format attın diyelim, Steam'in sitesine giriyorsun ve yüklüyorsun kendi hesabını açınca oradan tekrar yükleyebiliyorsun yani 1 kere para verdiysen istediğin kadar yükleyebiliyorsun. Başka PC yede kurabilirsin oradada oynayabiliyorsun ama 2 pc aynı anda internette oynama ihtimalini bilmiyorum.
steamda 10 gündür problem var site açılmıyor,
yada açılıyor sadece text şeklinde...
her tarayıcıda aynı problem var.
bende 1 haftadır fm 2013'e ön sipariş vericem veremiyorum.
dün kurdum biraz oynadım güzel oyun ama silah çeşitlerimi az benmi alternatif bulamadım :D
aynen steam da bi sorun var site açılmıyor
soru sordum :(
premium almanız şart yoksa çantanızda taşıma kapasiteniz çok az ve trade yapamazsınız
oyunu nasıl yüklüycez arkadaşlar steam sayfası açılmıyor
steam yüklediyseniz store sekmesinde arama yerinde team fortress 2 yazıp gelen yerden indiriyorsunuz. Oyun beleş zaten.İnince kurulmuş da oluyor sonra steam üstünden tıklayıp oynuyorsunuz. Acaba steam hesabında mı sorun var?
Dün bende Premium'a geçtim çantanın genişlemesinden başka pek artısını hissetmedim :D fazla takasla pek işim olmuyor zaten takas edebileceğim değerli bir itemim'de yok
peki bunlar gerçek paraylamı *?
Adam öldürdükçe görev tamamladıkça silahlar düşecek, isterseniz gerçek para ile satın alabilirsinizde. Yada takas usulü yapabilirsiniz.
Karakterlerin islah çeşitleri farklıdır ama her karakterin farklı silahlarıda vardır ama aynı grup içerisinde özellikleri değişik silahları var.
biraz kurcalarsanız zaten göreceksiniz ne gibi değişiklikleir olduğunu, steam i türkçe kullanırsanız daha rahat anlayabilirsiniz.
jff.psycho ekleyin size medicle show yaptırayım:)
Deagles48 Steam'den ekleyebilirsiniz Mühendislik'de iyiyimdir :D
Steam'da hala sorun var program'dan mağaza topluluk v.b online servislere erişemiyorum
Oyundayken steam bağlantısı olmadığı zaman silahlara erişilmiyor OYUNDAN ÇIKIP (SADECE HARİTADAN OYUNDAN KOMPLE DEĞİL) çıkıp servera tekrar bağlantı kurunca bende normale dönüyor
oyuna ilk girememe probleminide şu şekilde çözdüm ilk server sayfası gelince bir adrese connect yapıyorum ardından 3 5 saniye sonra cancel yapıp girmek istediğim adrese tıklıyorum rahatça giriyor ilk adresi cancel yapmazssam benim bağlantıda takılıp kalıyor dediğim gibi yapınca hemen giriyor
tbr clan serverında sniperla 5 domine
[IMG]http://c1210.hizliresim.com/12/4/dnmd0.jpg[/IMG]
sunucu wolke engi ile 5 de 5 domine:)
[IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/4/dnmgq.jpg[/IMG]
usta o zaman turkogp ye gel ben orda takılrım :)
Oynama Süresi (saat):
11.3 son iki günde
837.56 kayıtlı:)
medic 251.5 saat
engi 214.2 saat
spy 115.7 saat
pyro 103 saat
snip 81.5 saat
demo 31.6 saat
soli 29.9 saat
scout 7.6 saat
heavy 2.6 saat
bende şaşırdım bu kadar takıldımmı diye şimdi:)
bende şimdi indirdim Ahmet_28