|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
vti turbolamak isteyen birine verilen bir cvp...
turbolanan araç sahipleri... cidden araçlarından yaka silkiyormu.... turbo setupları çıkartılsın çeşit çeşit turbolar mevcut bunlar kendi içlerinde farklılıklar gösterir kimi turbo 400 bg güç aktarabilir kimisi 250 bg. turbolayacaksan kesin temelini iyi tutman lazım ki motorun sorunsuz ve dayanıklı olsun 3-5 ten kaçarsan sürekli arıza çıkartarak daha fazlasını cebinden verirsin. turboladın arabayı 300-350 bg güç aldın peki şanzumanın ne olacak debriyaj sistemin üzerindeki fren sistemin bu güce ve hıza yetecek mi hayır onlarıda elden geçirmen gerekecek. kafadan 10 bin masrafın olacak. sahibindende bir kaçtane var vti turbolamışlar satıyolar 300-400 bg yazmışlar. peki neden satıyolar bu arabayı. artık 400 bg güç bunlara yetmiyo da 600-700 bg güç alabilecekleri araba mı almak istiyolar ? bence yaptıkları işlemin arkası arkasına masraf çıkartıp artık yaka sirkmelerindendir diye tahmin ediyorum. ben öğrendim ki ve çok duydum turbolu araba kullanmak istiyorsan her zaman fabrika çıkışlı turbolu araba alacaksın. zaten mühendisler o gücü elde etmek için fazlasıyla düşünüp hesabını kitabını yapıp herşeyini ona göre dizayn etmiş. senin aracın fiyatı 20-25bin 10 bin masraf yapacaksın 35 bin. senin yerinde olsam GC8 impreza alırım hazır forgedlenmiş bulursan usta ellerde yapılmışsa yazılımdı turbo büyütmeydi 350-400 bg civarı o fiyatlara çok rahatt bulursun.honda gibi önden çekişte değil subarudaki AWD zevki emin ol ayrı bir keyif ve daha güvenli. illa ben vti turbolayıp maceraya atılacam diyorsan karar senin... -başka bir cvp.. istanbul pendik de bi tane vardı si turbolu nettede satılıkdı bi ara yolda denkl geldil muhabbet falan abi yaptıgıma p,işman oldum hep masraf çıkarttı dedi daha dün |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ef
|
hep orijinalciyimdir zaten
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Orjinalden turbo iyidir 1.3 mjet
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
1.4 TSI Candır
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
+1 birde awd olucak önden çeker zevk vermez
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: rs13
|
her turbo vti satan problemden satmiyor.B.aktepenin araci gayet alincak bi araçti.şuandada ankarada yeni sahibi biniyor bildigim kadariyla.
pendikte civic si turbolayan kimmiş ? bende pendikteym duymadim pek oyle bişy. yada esas olarak sen nie boyle bi konu acma geregi duydun.bu kdr mi yardim etmek istiyorsun turbo vtec yapacak olanlara
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: LEON styl'a
|
herzaman heryerde söylemişimdir günümüzün teknelojisi;
TSİ MOTORLAR |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
doğan slx motoruna hiç bir işlem yapmadan fındık kadar bi turbo takıcaz 0.4 basar rampada bayılmaz diyoruz sorun olurmu
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
a3 1.8t k04 yazılım candır
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 99 Elantra
|
gc8 leri herkese tavsiye etmeyin yav
kıskanıyorum ![]() anlayan var , anlamayan çok var bi hevesle alıp güzelim subaruyu rezil eden daha çok var. Bırakın hondaya bincem diyen hondaya binsin
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Peki genelde neden bu tarz proje araçları yapılıp video çekilip sonra satılığa çıkıyor.Yani onca emek,zaman,para harcanıyor sonra kısa süre içerisinde satılığa çıkıyorlar..
Turbolandıktan sonra uzun süre 1-2 sene binilen pek olmuyor ? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
Subliminal mesaj verme konusunda illuminatiyi geçtiniz , konu vti olunca her yol mübah.
__________________________________ ekfour. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
halkı aydınlatmakmı istedin naptın simdi
bizim sikindirk ies turbo senelerdir gazlıyo ee napcaz smdihayır sanki turbo yapmak filtre takmak gibi bişe he heran herkes yapabilirmş gibi , konuda taşı atmak istedigin yeri söyle elinden tutarız bizde
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
zz ies turbo harıkaydı genelde bızım ınsanımız kurcalamayı sewdıgı ıcın kırıyor ulan bu benı gectı hadı kanka basınc acak dur suna bı saplayak king olalım kanka ver basıncı ulan falan kırmadı bu basıncta bı sey olmaz kanka ver ver güüüümmmmmmmmm ya ben dedım vtec motor kırar dıye onunda bı canı var asılırsan haywan gıbı kırarsın tabı adam gıbı basıncta kullanırsan sorunsuz bınersın
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: VTC 40
|
............................................
__________________________________ VTC 40 Son Düzenleyen canozcan; 01-01-2012 02:23. |
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
__________________________________ VTC 40 |
||
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kama ne içtin olum sen dandik 206gtı binsene sanane vtı turbo falan
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Merkez bankasının honda piyasasınada müdahale etmesi lazım...
![]() ![]()
__________________________________ VTC 40 |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
en son twin plate de sanırsam sorun çıkmıştı, babasıda eh senin arabanı diye konuya girdi, sonra satıldı yoksa gayette biniyodu bakkala çakkala her yere turbo vtecle
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |