Aynı durumdayım...:):):):)Kaza kazanla şansa devam...:D:D:D:D
Printable View
1 tane son 3 rakam
1 tane son 2 rakam
1'de amorti çıkmış :D
Bu haftaki Süper Loto parası çıktı :D Geçen hafta 4,5 Milyon TL devretti bu hafta 6'yı geçer :D
Not: biletlerin hepsi çeyrekti
4 tane çeyrek biletim vardı
2 tanesine son 2 rakam
2 tanesine de amorti
toplam => 53tl :o
3 in 1----------------
piyango ve diğer şans oyunları haramdır...yapmayın günaha girmeyin ey cemaat-i muslimin...
Ateş seni çağırıyor :D
MP den son iki rakam 1/4 70tl.. gece gittiğimiz tombala partisinde 60 tl... tüm yılın şansı bu kadar...
bugun anca biletlerime baktım
birkaç seri almıştım birkaçtanede ortaya karışk
sonuç olarak 6 amorti ve 4tane son 2 ile yılı kapadım :D içerde 7 biletim kaldı bi onların parasını kurtaramadım :D
Ne alakasi var bunun zenginlik yada arabalarla?
Hayatimda ilk kez "7" rakam birden tutturuyorum,karsiliginin 250 tl olmamasi gerektigini soyluyorum...
Herkesin zenginligi kendine,hic bir ortamda zenginlik-fakirlik konusmam. Sattigimda aldigimda bana kalsin...
niye tribe girdin yav alınma bukadar üstte yazddıgın az kalsın zengin oluyodum lafın aldıgın arabalarla örtüşmüyoda o yüzden. aldıgın arabalar sana kalsın sa reklam yapma burda her aldıgın arabaya :D he yaparsan bende yazarım bunada sen karışamazsın ;) kötü maksatla yazmamıştım üstteki yazııyı ama madem gider yapıyon hoşuma gitsin de havada kalmasın açık sözlüyümdür zoruna giden o sanırım
Ne reklami,ne gideri... O senin zihniyetin.
Bir kelimeyi cimbizla cekip,kafana gore yorumluyosun. Yazinin amaci "7" "yedi" tane rakami bilip paranin cok kucuk olmasi...
Her aldigim arabayi reklam yapsam,yazicak yer olmazdi,amac farkli,dusunce farkli...
Allah akil fikir versin; bana,sana,herkese ;)
para kötü bişi hemen ortamı bozdu :D
Perşembeye tanımıycam hiç birinizi :D
Harbiden merak ediyorum forumdan birine bu şekilde bir para çıksa acaba project cars konusunda yardıma ihtiyacı olanlara yardım edermi :D
Mesela bana Brembo kit lazım :D
Perşembe Lotoyu tutturursam harbiden ben böyle bişeyi yaparım :)