baya farklılıklar var. oil jetler, pistonlar, krank, enjektorler vs.. daha bir sürü farklılık var.
Printable View
sanırım aynı aractan bahsediyoruz ben yanlıs hatırlıyorum :)
evet plakası doğru aynı araç. zaten arden mavi bildiğim kadari ile 2 tane var. biri bende biride gedizlerdeki araç. hadi birtanede extra cıksın 3 diyelim :)
canlı görsek yada yan yana getirsek rengin bu kadar yakın olcağını sanmıyorumda genede iyi duruyo :) jantlar ne yazıkki bencede üzülcek derecede,belki fark yaratmak adına gun metal rengi olabilirdi ,,,ama bu hali orjin opc jantına yapılmış bir işkence gibi :D tabiki zevkle renklere dicek yok bizimkisi sadece yorum :icon_tup:
acıbademde çokca denk geliyorum forumada yazmıştım.araç ciddi nokta duruyor.Kaplaması çok kalite olmuş.Siyah haliyle görmesem gerçek o renk zannedecektim.Ben çok beğenmiştim kazası boyası var mı bilmem ama düzgün duruyor.
araç sahibiyle görüştüm...gedizlerdeki arac değil..gedizlerdeki pertten çıkmış ama pert kaydı yok..bayii sahibinin oğlunun arabasıymış..plakası SLH..sigortayı karıştırmadan toplamışlar tekrar..ilandaki araç ise kaplama değil ama 2 parçada boya var..arac sahibi 3 tane var diyor bu renkten..ilk sahibinden 4 sene önce almış..plakası SHT..benim leonla takas kabul ediyor ama fiyatta anlaşamadık..