|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar 1.72 boy ve 70-73 ortalamalarda kiloya sahibim.Göbeği biraz eritmem ve şöyle 5-7 kg arası da zayıflamam gerekiyor diye düşünüyorum
netten çok fazla diyet listesi okudum,diyetisyenler saçma programlar hazırlıyor daha önce gittim.Evet belki çok aşırı bir kilom yok ama daha fit bir vücuda sahip olmak istiyorum ve ben kahvaltıda 2 dilim peynir 3 zeytinle öğle yemeği haşlanmış yarım tavuk göğüsüyle doyacak insan değilim (bkz: adanalıyım ) Her işe bir çözüm bulan TT ailesinden bana da bir çözüm önerisi bekliyorum
__________________________________ V O L V O S40 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: loading..
|
spor yapmalısın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
8 ay önce 142 kiloydum, bir gün halı saha maçı yaparken dönemediğim için belimden sakatlandım ve ertesi sabah artık biraz kilo vereyim dedim kendi yaptığım liste ile bismillah dedim ve diyete başladım
![]() Sabahları 1 simit ve 1 bardak çay içtim, öğle yemeğinde sebze yemekleri ve salata yedim, saat 15.00 gibi 2-3 adet bisküvi ve akşam yemeklerindede ekmeksiz ve çok yağlı olmaması şartıyla yemeklerden yedim 3 ayda 142 kilodan 108 kiloya düştüm şimdi vucut alışsın diye bekliyorum nisan mayısta tekrar edeceğim hedef 80
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
umarım dilediğiniz kilolara ulaşırsınız Teşekkür ederim öneri için
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
kilo vermeye değil anremana ihtiyacın var sadece
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
spora üşeniyorum :/
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
eski kiloya varmak zor artık ama hareketi kısıtlamadan birde roll yapacağım diye arabanın kaportasına varana kadar kg atmaktansa bir kaç kg vereyim diye düşünmüştüm
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
dişimizi sıkmak gerekiyor anlaşılan :/ biraz spor ve öğünlere dikkat etmek gerekiyor
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
1,72 boy 73 kilosun ve diyet düşünüyosun
yaw bi git işine ![]() 1,80 boy 121 kiloyum ben ne yapayım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
olm eray seninki sadece fındık kadar göbek.artizlik yapma.ben 175 boy 110 kg ben napacam.varsa kelepce takan miğdeye tanıdık gidek beraber.yoksa milletin moralini bozma
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Hep o biscolata reklamları yüzünden amk
![]() izlediğim günden beri ne giysem yakıştıramıyorum
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Şirket Spec Doblo Pre.
|
Bende kilo vermek istiyorum ancak bir acayiplik var:
Yaz mevsiminde 100 kiloya düşüyorum, Kış mevsiminde 110 kilo oluyorum. Boy ise 1.92. Ben hiç anlayamadım bu olayı.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yazın terliyorsun çok su içiyosun çok işiyosun havuz deniz vs normal olarak yağlar eriyo. kışın hammallık
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
bende bu hafta içi fitnessa başlıyorum boy 1.81 ve kilom 95
yağ yakıcı + haftada 3 seans fitness + 3halı saha maçı şeklinde bir programım var
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
sigara alkol ve ders geri kalan zamanlarda da uyku ve yemek.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Şirket Spec Doblo Pre.
|
Bi sabitleyemedik şu kilo meselesini, Bi Kuzey olamadık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bende 95 kg dan 78 kg ya düştüm önemli olan diyette bence ilk 1 2 hafta vücudun tam oturması daha sonra çabuk veriyorsun kiloyu sadece yeme içmene dikkat etsen bile farkı görürsün günde 1 2 saat yürüdüm ben ve 2 3 litre su içtim çok faydasını gördüm şimdi benim hedefim 73-75 kg a ulaşıp vücut çalışmak
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:36 ::::

netten çok fazla diyet listesi okudum,diyetisyenler saçma programlar hazırlıyor daha önce gittim.Evet belki çok aşırı bir kilom yok ama daha fit bir vücuda sahip olmak istiyorum ve ben kahvaltıda 2 dilim peynir 3 zeytinle öğle yemeği haşlanmış yarım tavuk göğüsüyle doyacak insan değilim (bkz: adanalıyım )
Her işe bir çözüm bulan TT ailesinden bana da bir çözüm önerisi bekliyorum

izlediğim günden beri ne giysem yakıştıramıyorum 

yağ yakıcı + haftada 3 seans fitness + 3halı saha maçı şeklinde bir programım var