Bendede var o kilodan azcık :D
187 98 kilo.Ama bu 98 bölümü yeni yıl akşamı değişikliğe uğrayıp 3 basamaklı olmuş olabilir. :D
spor şaart
Printable View
Bendede var o kilodan azcık :D
187 98 kilo.Ama bu 98 bölümü yeni yıl akşamı değişikliğe uğrayıp 3 basamaklı olmuş olabilir. :D
spor şaart
diyet miyet yalan arkadaş :D
yanlız boy ve kilo oranına baktımda, diyet falan yapmaya kalkarsan eğer hiçbirşeyi değiştiremezsin tamtersine güçsüz halsiz çöp gibi bişey olursun, senin ciddi anlamda spora ihtiyacın var arkadaşım, ben 170 boyundayım kilom 90, 85 olduğum zaman baklavalarım çıkıyor heleki 85 altına düştüğümde halterci gibi oluyorum, en düşük kilomda 75 80 arası dahada veremiyorum, çünkü o kilolarda vücudumdaki yağ oranı %15 lere düşüyor.... bunu sebebide zamanında çok spor yapmış olmam, özellikle bisikletten dolayı bir futbolcudan daha kalın bacaklarım var 6 7 sene kadarka handbol oynamışlığım gülle atmışlığım boks yapmışlığım var, tabiri caizse kollarımda öküz gibi, yani dicem oki şuan o kilodaysan ve vücudundan memnun değilsen spor yapmaktan başka çaren yok diğet yalan...
lazım olan diyet değil spormuş zaten onu ben de anladım ve başlıyorum spora :) ben de 85 kilodan düştüm ve haliyle az da olsa sarkmalar mevcut,göbek de aldı başını gidiyor.onları toplamam lazım biraz
kalkar kalmaz 2 kuru kayısı 1 bardak su
sabah 9 : temizinden 3 yumurta 2 sinin sarısı yenmicek biraz beyaz peynir biraz domates biraz salatalık yanında 2 kepek ekmeği şekersiz çay
saat 11 : 1 avuç fındık ceviz yada kuş üzümü
saat 1 2 arası öğle öğünü : 300 400 gr civarı et beyaz yada kırmızı farketmez ( tavuk ucuz olur) yanında 100 gr kdr yağsız tuzsuz pilav
saat 4 5 gibi : 1 adet elma yada 1 tost yağsız mümkünse beyaz peynirle şekersiz çay
akşam 8 9: 1 adet salata ( ton balıklı tavuklu 100 gr üstünde koyabilirsin)
gece 11: 1 adet meyva mümkünse elma olabilir yada 1 e kdr ayakta kalıcaksan muz yiğebilirsin 1 adet
bu programı uygula spor programına göre aldığın karbonhidrat ve proteyin miktarını arttır
bnm bu hafta başlıcağım program 4 5 aydır çalışmıyorum hedefler konuldu oraya doğru ilerlenicek
önce kendine hedef koy :) aynanın karşısına geç kendine yakışanı ztn beynin söylicek sna sadece inan yeter
Sirf yapabileceklerimi gormek icin 1 haftadir diet yapiyorum ve yaklasik 4 kilo verdim .
Sabahlari kalkar kalkmaz cereal icine ceviz ve protein tozu
ogle yemeginde salata ve ton baligi
Aksam yemegi ne olursa olsun en fazla 1 kadeh sarap
Aksam yemeginden sonra acikmaya gore meyve, yogurt, ceviz..
Kesinilikle hamur yok
Gunde en az 1 saat spor , Yuruyus olur, kosu olur farketmez
Diyet üzerine bir sürü yazi yazdim vücüt geliştirme konusunda bakabilirsiniz.
iyi bir diyetle 8 haftada 8.6 kilo verdim. 6.2 kilosuda yağdan gitti :) istanbulda olsan yönlendirebilirdim seni.