|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Arkadaşlar malesef çok sık yurt dışına seyahat ediyorum. Seyahatlerim hep uzun süreli olmaya başladı ve evdeki özel bir sebepten dolayı artık 2.5 yıldır bebek gibi baktığım ve benim için çok kıymetli olan kedime yuva arıyorum. Hayvancağız çok yanlız kalıyor. Kedi seven, bakmak isteyen ve kedi sahibi olmayı düşünen varsa içinizde mutlaka konuşalım.
Kedim orjinal Ankara kedisidir. Ankara kedisinin de türüne az rastlanan iki gözü mavi olanındandır. Bembeyaz pamuk gibi tüyleri masmavi gözleri olan tombiş ve çok tatlı bir kedidir. Tuvalet eğitimi vardır. Mamasını suyunu verin başka masrafı yoktur. Kısırlaştırma işlemi de özel veterinerde yaklaşık 2 sene önce yaptırılmıştır. Tüm aşıları muntazaman yapılmıştır. Sertifikasında tüm aşıları kayıtlıdır. Kızımın adı Zaika' dır Rusça' da Tavşan demektir ![]() Kedim için para filan istemiyorum. Aksine tüm aksesuarlarını da birlikte vereceğim. Ona gerçekten iyi bakabilecek birisine gitsin başka da birşey istemem. Resim ve videosunu ekliyorum. İnşallah ona bakabilecek birisine gider; ![]() ![]() ![]() Bu da Oyun Videosu ;https://www.facebook.com/photo.php?v=10150375285589022 __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... Son Düzenleyen BoraRS; 02-01-2012 00:06. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Zor iştir dosttan ayrılmak, köpeklerim olmasa yurt dışına çıktığın zamanlarda dostunu misafir ederdim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 99 Elantra
|
bursada olsanız hemen yarın gelip alırdım..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
tipni sevdiğim şuna bak
![]() valla abi benim evdeki kediyle anlaşacaklarını bilsem 1 dakka bile düşünmem ama dahaönce bunun gibi birkaç denemem başarısız oldu malesef bizimkisi yanlız çalışmayı seviyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hobaa len bu güzellik verilirmi
ben bi iki arkadaşa söyleyecem kanka |
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Durumunuz müsait ise bakabilecekseniz gerçekten seviyorsanız o zaman konuşuruz ben gerekirse getiririm sıkıntı olmaz ![]() ![]() Kanka sen gözlerinle gördün. Etrafına iletirsen çok makbule geçer
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kanka ben bu konuda kimseye kefil olamayacağımdan sadece teyzeme söyleyeceğim CAN sonuçta
kendisi yanlız yaşadığı için zaten 1-2 kedisi var
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bora abi ben alabilirim,yarın haber versem olur mu ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Eywallah kanka. Düşünmen bile yeterli.
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Olur kardeşim. Haberleşiriz yarın.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tamamdır abicim,alıcısı çıkmaz ise yarın haber vericem kesin.
Çünkü böyle pamuk gibi bir kedi istiyorum bende ama yavru olarak tabi. Bunada razıyım artık
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Hayırlısı. Durumuna bir bak yarın haberleşiriz. Telefonda anlatırım sana özelliklerini.
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Tamamdır abi konuşuruz o halde yarın.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
çok şirinmiş şayet aynı durumda ben olsaydım kıyıpta veremezdim kimseye 3 yıl evimin balkonunda apartman sakinlerinden gizli beslediğim sibirya kurdumu ağlayarak hiç tanımadığım birisine hediye ettmek zorunda kalmıştım aradan 6 yıl geçmesine ragmen aklıma geldikce duygulanırım ..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
inanılmaz sevimli yaa ailemle yasamasam ev arkadası olarak alırdım kedilere bayılırım bu ayrı güzel
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
ins ona iyi bakabilecek bi aile bulursunuz
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() Evet çok aramış anca bulmuştum iki gözü de mavi olanını. Kızım çok tatlıdır ama yeni sahibine alışması zaman alır. Malum kedi olduğu için evini ve sahibini çok benimsiyor. __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Valla fotoları görünce inan benimde içim gitti keşke yerim olsa bir dakika düşünmem.41 kere maşallah.Umarım sahip çıkabilecek biri sahiplenir.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
uc dort aydir boylesini ariyorum acikcasi. ankara olacak iki gozu mavi olacak beyaz olacak. istanbulda oldugum zamana denk gelse hemen alirdim acikcasi ama ankaradayim.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |