|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar eskiden beri şu mini caravanlara bir tutkum var.. fiyatlarınıda bilmiyorum ama çok tatlı minik kullanışlı geliyor bana büyük boy karavanlar gibi yer kaplamıyorlar bakımları ağır değil neticede o büyük karavanların sıkıntıları çok var bunlar çok pratik çok hoşuma gidiyor..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aslında haftasonu vs deniz kenarı falan biryere gitmek için ideal gibi duruyor ama uzun sureli çekilmez
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Bu boy karavan oldugunu bilmiyordum supermiş..ne kadarki bunlar?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: is
|
her hafta sonu tatil olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
kim satar ki bunu?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Her hafta iş olur bunda
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Bas parayı al karavanı segs hayatın düzene girsin
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Okul bitsin kanka alicam 1 tane ya fena hoşuma gitti
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
aslında hakkaten alternatif spor yapanlar ıcın cok kıyak alet. bagla arabana cek alacatıya kite surf. uludağda snowboard. deniz kenarı osu busu cok kıyak olur.
ben bu yan tarafına salon acılanı sevdım
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bunu yapan firma
Başoğlu Karavan fiyatlarını bilmiyorum fazla pahalı olucağını sanmıyorum maliyetli neki fiyatı ne olsun isteğe bağlı özellikleri değişiyor bunların misal ev olarak istersen yukardaki mutfaklı sunroof tepe açılır içinde mini tv si çift kişilik yata minyatür dolabı olan versiyonu varki benim hoşuma giden o.. istersen yük taşımalık içi bom boş cargo versiyonu var.. aslında cargo versiyonuda güzel şahıs kendi zevkine göre sıfırdan içini tasarlayabilir. ![]() birde medya versiyonu var ama o daha çok seçim araçları digitürk yayın araçları falan için bize gelmez.. aslında güzel olur şöyle bu tip araçlarla toplu gezilere çıksak camping alanları var türkyiede bir sürü.. yada bunalrla buluşma olsa hangimiz kim ne mod yapmış ben xenon far yaptım tepeye bende multimedya olayına girişdim ben tepeye lazer koydum bir sürü farklı modlar türer bunlara göre.. bunun ingilterede fanları çok bunlar o kadar hafif ve kullanışlıki motorsikletle bile çekebiliyorsun.. bu arada yana açılan çadır yada tavandan yükselen çadır hepsine yapılabiliniyor o aparat sadece.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
İşte bu !
Aradığım bu...
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Erba Karavan - Karavan, Moto Karavan, Büfe Karavan, Şantiye Karavanları, Stand Karavan, Karavan İmalatı, Karavan Fiyatları, Özel İmalat Karavanlar 9500 tl
bu karavanı bildiğim 3 firma yapıyor Başoğlu karavan , erba karavan ve sally karavan. bu üç firmanın sahipleri kardeş olduğu için fiyat konusunda aralarında rekabet varmıdır bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Bunlar micro caravan diye geçiyor boy boy farklı modelleri var ama benim en çok hoşuma giden turtle stilli modeli yani yukardaki gibi baş oğlu bu modeli caretta ismiyle satıyor onlarda turtle ismi koymuşlar
bu erba nın kilerin modeli yüksek tavan ben sevmiyorum bu tip yüksek tavanlıları güzel gelmiyor göze birde çok dikkat çekiyor yer kaplıyor. ![]() Bunlarda retro style ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
O arkadaki mutfak gibi olan yeri tam ters çevirseler çok iyi olur
atıyorum uludağda susadın
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
bi ara bende sarmıştım artık ilerde parayı bulursam bi 90 model hilux alıp arkasındada bu kıyı kıyı gezicem.
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]() |
uludağda susarsın içeri bir kettle alıcaksın birde üç beş tane dolaba üçü bir arada hazır çay koyucaksın bir litre suyuda koyucan bir köşeye memlekette çare tükenmez ![]() zaten uludağda en son dert ediceğin şey o soğukda su olur ![]() yerde kaplamıyor her yere sıkıştırırsın.. bunla ekip olarak geziceksin esas o çok keyifli olur
Son Düzenleyen darkmoon; 02-01-2012 17:42. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |