|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Bugün sinüzitimle alakalı özel bi hastaneye gittim kayıt yapılırken kaydı yapan hatun ücretsiz kalbinizede baktırmak istermisiniz dedi madem ücretsiz baktırayım dedim. Neyse KBB de işimi hallettim girdim kardiyolojiye ekg filan çekildi sinüs taşikardiyle incomplete right bundle branch blok birde borderline ECG diye bişey yazıyo verdikleri grafiğin tanı kısmında.Sonra yatırdılar kremlediler göğsü ultrasonla filan baktı. Amcam senin mitral kalp kapakcığın gevşek ciddi bişey değil ama fazla yorucu spor yapma birde her yıl kontrole gel mutlaka dedi. Çarpıntı baş dönmesi filan yapar dedi çok düşünme filan dedi. Oluyodu çarpıntı ben strestendir diye önemsemiyodum gayette mutluydum
![]() Ama 22 yaşında gencecik insanız nedir kalp hastalığı aq Verdikleri raporda: Mitral valv prolapsusu hafif mitral yetmezliği minimal trikuspit yetmezliği minimal Yazıyor. Bileniniz varmı nedir ne değildir. İnternetten biraz araştırdım çok da anlamadım. Hafif yağ kaçırıyo gibi motor ![]() Askerlikten yırtanlar varmış yırtmasa bile spor istirahati alıp yata yata askerlik yapıyolarmış ![]() Nedir ne değildir? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
çok kabaca anlatmam gerekırse kalbınde 4 adet oda var karıncık ve kulakcık dıye bu odalardan bırbırıne gecıslerde valveler var , kan pompalanıp gectıkten sonra bu kapaklar kapanıp kanın gerı kacmasını onler sende bu kapaklar hafıf kacırıyor sıvı conta bı sure ıdare eder gıbı gozukuyor
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Valla sanırım benimde kalbimde problem var gibi ama gitmeye korkuyorum doğrusu..bazen nefes almakta bile güçlük çekiyorum,iğne batıyor sanki...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bence kesin ve net bilgi almak için Atakalp'e gidin.
(reklam değildir) ![]() Geçmiş olsun. Son Düzenleyen Senol Demirağlı; 02-01-2012 20:37. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
herlalde bu sebeple vücudundaki kan basıncı biraz düşük diye tahmin ediyorum, çarpıntıda bundandır herlhal, tansiyonada etkisi olabilir...
yani anlayacağımız dilde motorun yağ basıncı düşük yağ pompasında sıkntı var ![]() geçmiş olsun ama bence yaşam kaliteni etkileyecek bir durum değil kafana takma
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Valla ara ara benimde öyle oluyodu da ben daha önce bi kardiyoloğa gitmiştim adam malmış biraz antidepresanı dayadı panik atak var dedi bi sene kullandım panik atak var sandım kendimde hakkaten
stresten çarpıntım olduğunu düşünüyodum o yüzdende pek umursamıyodum Meğer conta gitmiş yağ kaçırıyomuşuz
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
11-6 çıktı normale yakın dedi hemşire abla
hatun güzeldi baya hafif heyecan olmasına rağmen 11 e 6 çıktı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: i ile ilişkisi var
|
kalp kapakçığın gevşek-düşük olduğu için zaten panik bozukluk var,en ufak çarpıntıyı hissediyosun fln
, panik bozukluğu yaşayanların %99 unda kalple ilgili kafaya takılmaması gereken sorunlar vardır.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Valla bu teşhis koyulmasa hiç takmıyodum çarpıntıyı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
tanisiyonunu 1 hafta her gun surekli olç ben ciddiye almamıstım sonunda nefes alamaz oldum ciherlerine kan dolmaya başlıyo ilaç kullanman lasım kardesim geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Kanka belki bendeki seninki kadar ileri değildir ilaca filan gerek yok yorma kendini dedi amca
Sen kuşadasında kime gittin bende gideyim biyere daha baktırayım |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: r56
|
Kalp hastalıkları birbirinden farklı belirtiler gösterir kimi zaman geçirdiğin bir kalp krizini hissetmessin bile şikayetler devam eder bir süre sonra(Bir kaç gün bir kaç hafta) doktora gittiğinde anlarsın kalp krizi geçirdiğini yarım saatlik bi kan testiyle anlaşılıyo kalp krizi geçirip geçirmediğin
Genel belirtileri göğüste ağrı yanma sol omuzda çeneye doğru yayılan ağrı yanma sırttaki ağrı kolda göğüste morarmalar sadece koldada olabilir tam emin değilim yada sadece göğüste mide bulantısı soğuk terleme yüksek ateş eyerki bu belirtileri yaşadığınızı hissediyosanız sakın kendinizi vücudunuzu yormayın öyle eşi dostuda aramayın kardeşim ilk olarak acili sonra bi yakınınızı arayın aman çıkarım ben giderim hastaneye triplerinede girmeyin kriz aşamasında öncesinde daha doğrusu kalbi ne kadar zorlarsan okadar kötü diğer bir konuda bu belirtiler kimi zaman 10 15 dakka kimi zaman bir kaç saatte sürebilir. bu belirtiler her olduğundada kalp krizi riski anlamına gelmez tabiki Bu söylediklerim edindiğim tecrübeler HEM DİKKATE ALIN HEMDE ALMAYIN sonuç olarak ben doktor değilim gidin güze güzel doktorunuza görünün ihmal etmeyin hastalıktan korkmayın savaşarak inanarak kanser bile yeniliyo kalpte neymiş kardeşim |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
2 isim tavsiye edicem. Neşe Çam. Sertaç Çiçek.
Şu an burada size yazabiliyorsam, bu Sertaç Çiçek'in sayesindedir. Çizgifilm karelerinden ya da karikatür kitaplarından fırlamamış bir süper kahraman o. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ya benim durum tansiyonda tetiklemiş ben izmire gittim cok sukur 4 sene felan oldu sana tekrar muaneye gel demedimi
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Her yıl mutlaka kontrole gel birde kendini kötü hissedersen mutlaka git bi sağlık kurumuna ekg çektir bana getir dedi.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |