Evc turbo araçlar için diye biliyorum.
Bu motor için e-manage uygulamaları var Avustralyada :) orda çok seviyolar bunu turbolayanlar var. Hydra beyin var bu araç için.
Printable View
bende merak ettim lift devri aşşa çekilebiliyormu ?
T-sport a 40,000 km bindim, çok zevkli ve gayet hızlı bir araçtır, şanzımanla alakalı hiçbir orantısızlığı ya da problemi yoktur.
Yağ pompası falan değildir motordaki sıkıntı, bloğun hammaddesinden kaynaklanmıştı ve 2002 lerde vardı, benimki de 2002 idi ve garantiden sandık motor getirtmiştim.
Niyeti olan varsa alsın aracı zevkini çıkartsın...
Toyota ah yapsa bitane daha şöyle bişey...
o dediğin evc değil knka vafc yada afc neo, tahminimce iş görür evette çok manasız birşey o knka bence, niye diye sorarsan sen aracı kesiciye sokup vites atınca zaten devir lift in altına düşmeyecek ve son vitese kadar lift açık sıkacaksın, tek avantajı 1. viteste yada 2. viteste lift altı sıkmlarda olur oda gereksiz bnce...
ayrıca lift açma devri chip ile ayarlanıyrodur belki....
Apexi Power FC kullanılıyor genelde VAFC tarzı şeyler takmıyor insanlar pek. 4500 devre kadar pfc ile çekilebiliyor, getirisi iyi :D
aga hepsinde var, ama hırpalanmamış bulmak lazım.
evet servisteki fiyatları.
1 70 2 110 3 145 4 185 5 225-230 6 266 standart şanzıman top speedleri , bence kötü değil ki ben tsport alacak olsam 6. vitesi uzatır 0.725 oranlı dişli takarım.
leventin yazdığına göre şanzuman oranları bence güzel. kötü değil
kaç dd dönüyordu 8.4 mü neydi yanlış hatırlamıyorsam.
bunu da göz önünde bulundurun yani :)
850 € + yazılım , montaj ücreti diyebiliriz düz hesap 2500 tl yi bulur
genel toyota anlayışı malesef
2002-2003 ler 8400 , 2004 ve sonrası (tr ye girmedi makyajlısı) 8200 rpm :)
aslında çok uzun değil şöyle diyim 6. vites 3000 rpm 95km/h :rolleyes:
Corolla T-Sport Vs Civic Type R EP3.mov - YouTube
stok ep3 le stok t-sport böyle yürür.