|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: KALAS
|
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yakın zamanda minibüslerin kaldırılacağını, taksiciler için ise ortak bir çağrı merkezi kurulacağını söyledi
Megakent ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan önemli açıklamalar geldi. Cine5'te yayınlanan 'Ece'nin Konukları' programına katılan Topbaş, "Minibüsler kaldırılacak. Ama minibüs esnafını mağdur etmeyeceğiz. Mesela; bu esnaf otobüs hatlarına yönlendirilecek" dedi. Artık taksilerin caddelerde boş dolaşmayacağını ifade eden Topbaş, "Bir çağrı merkezi kuruyoruz. Bir caddede kaç taksi aracı olacağını merkez kontrol edecek. Araçlar çok güvenli olacak. Kartını okutabilen şoför, kontağı açabilecek. Başkasının kartını okutan, aracı kullanamayacak. Taksilerin içinde panik düğmesine varacak kadar ileri bir yöntem kullanılacak" diye konuştu. Kadir Topbaş, İstanbul'daki trafik sıkıntısıyla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı: ÖZEL ŞERİTLER... "Projelerimiz sayesinde bu sorunu 1-2 yıla kadar çözeceğiz. Metro hatları genişletilecek. Yeni metro hatları açılacak, otobüslerin hepsi yenilenecek. Taranmış şeritler yapıyoruz. Otobüsler ve 3 yolcu taşıyanlar bu şeridi kullanacak. Bunları termik kameralar okuyacak. Akıllı kavşaklar yapıyoruz. Bekleme azalacak." 'BEYLİKDÜZÜ HATTI BENİ YANILTTI ' Kadir Topbaş, Avcılar- Beylükdüzü metrobüs hattı konusundaki soruları da şu sözlerle yanıtladı: "Beylikdüzü için yıl sonuna söz vermiştim. İlk kez 'Asla Şubat'ı bulmayacak' diye büyük konuştum ve ilk defa böyle bir hata ettik. Ama trafiğin içinde çalışıyorsunuz. Bazı aksaklıklar oldu ve sonuçta süreç uzadı. Ben bu yüzden herkesten özür diliyorum. Çalışmanın Şubat sonuna yetiştirilmesi için uğraşıyoruz." m.milliyet.com.tr |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
çok tartışılan münübüs konusundan sonra güzel bir haber
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
En iyisi, bu zamana kadar bu proje coktan gundemde olmaliydi..
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
bu 3 kişilik şerit olayı çok güzel olacak
eğer yapabilirlerse tabi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
*sevinç çığlıkları*
Son Düzenleyen Spawn; 03-01-2012 09:25. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ...
|
Minübusçüler mağdur edilmeden artık bu işin çözülmesi iyi olmuş.
Özel şeritte termal kameralarla tespit fanteziye gel.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
şişme bebek satışlarında patlama yaşanabilir
![]() edit: termal kamera okumamışım onada bir çare bulunur
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Hepimiz için hayırlısı buda tabi. Bakalım..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Minibüsleri kaldıranlardan/kaldıracak olanlardan allah razı olsun
sabah sabah bu kadar güzel bir haber duymak sevindirici ama bu minibüsleri kullananların çok ciddi bir süzgeçten geçtikten sonra trafiğe dahil edilmesi lazım. Çünkü mantık aynı olunca elindeki minibüs olmuş otobüs olmuş fark etmez. Yaptırımların ağır olması lazım. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: rs13
|
termal görür mü acep ?
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
minibüs yolundan kurtulunması mümkün alternatif güzergahları tercih edebilirsiniz ama istanbulda trafikte 18 bin civarı taksi var bunların en az 3 de 1 i soldan giderken aniden sağa yolcu indirip bindirmeye kalkıyor belli bi güzergah durumuda söz konusu olmadığı için kaçarnız yok heran her yerde karsınıza çıkıyor sonra vay abi ceza yazmayın bize müsamaha gösterin diye utanmadan ayak diretiyorlar terbiyesizlik duyarsızlık asıl taksicilerde ... sabah bi kaç tanesine kaydım ondan çok derttlıyım bunlara karsı
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Minibüslerden ziyade kendini yolların efendisi külhanbeyi sanan, devasa şirket servisi araçlarını kullanan, şimdi isimlerini telaffuz etmeyeceğim 4-5 firmanın azılı, saygısız ve psikopat şoförleri için bir çözüm bulsunlar. Onların yanında tüm minibüs ve halk otobüsü şoförleri birer melektir gözümde..
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Halk otobüslerinde muavinlik kaldırınca 8bin insanın boşa çıkacağına çok üzülmüştüm çoluğu cocuğu olan vardı bunlara çare bulunmasada hiç üzülmezdim evlat olsalar sevilmezler...Dün bostancı E-5ten göztepeye doğru gidiyorum amcam camdan çıkarmış kolu bekle yapıyo bana geliyo üzerme üzerme dikkat edin yaptığı yer E5 Recep ivedik bunların yanında sezer cumhur önal kalıyo
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
beylikdüzüne getiriceği metrobüsün a... 3 jantım kırık 1 jantım çatlak lastiklerin hepsi patlak yarık böyle işin ben gelmişini geçmişini s... 2 elleriyle 1 s... doğrultamıyolar
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
yılın en güzel ilk haberi
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
günün en sevindirici haberi bu galiba
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |