Kanka geçmiş olsun, kazasız cezasız diye boşuna demiyoruz![]()
Piyangodan çıktı la yeniyıl hediyesi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
140 benim yediğim en büyük ceza la 66dan yukarı yemiyordumHerşeyin ilki varmış
![]()
Cevepladım![]()
Geçmiş olsun melihcim sabah bende filmden 152 yedimarabada şık çıkmış
![]()
Keşke önden çekselerdi yaburda eski jantlar falan var önden çekeydi park sis falan
Hey Allahımya ağancak halimize gülüyoruz bunada şükür hep şükür
![]()
melih itiraz etme bariz kurallara uymamışın geçirmişler yapcak bişi yok. fotoyuda koymuşun buraya ben hatalıyım diye bağarıyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Abi yazıyı değiştiricem zaten ilk başta bilmiyordum öğrenmiş olduk ne yapalım![]()
Iyi hadi gecmis olsunBeni de yaya gecidine park etmekten cekmislerdi gecenlerde, farketmemisim yaya gecidi oldugunu, aci tecrubeyle ogrendik
Yerde cizgi, isikta EDS olmasa da yayalarin gecebilecegi sekilde dikkat ederek beklemek lazim her yerde, buna dikkat cekmek icin de konu iyi olmus aslinda
Senaryo 1 icin isiklari takip etmek, ilerde trafik acilmadan kavsaga atlamamak gerek. Ulkemizde en sinir oldugum durum valla gidip milletin gotunce beklerken yan taraftan gelen trafigi engellemeye bayiliyor millet.
2 icin nolur bilmiyorum ama; bu EDS cezalari da sistemde cikmiyor zaten. Hangi cezalar cikiyor merakla bekliyorum biri ciksa da odesem.
Valla benim arabada hiç ceza görünmüyor gene bende anlamadım bu durumuFiestadan ilk aldığımda yemiştim bir kere onuda ödemedim araba gitti
![]()
120+ geçince ogs kaçak yakalıyomu geçen hafta gece geçmem gerekti ya alarm çalmadı yada çok hızlıydım diye duymadım
Vorsprung Durch Technik
Geçmiş olsun melih abi.
150'ye kadar ogs okuyor.120 çok mu hızlı anlamadım ben?
Evren abinin senaryo 2'si doğru bu arada yazıyorlar o durumdada.Mahallemde taksici olan bir abimden duymuştum oda öyle yemiş ceza.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)