resmen bahçe için kullanılan 5e5 profil demir den yapmışlar :D
Printable View
ne bekliyorsunuz bin dolar maliyetli şeyden :D
abı adamlar zaten almayın demıyo kaza yapmayın dıyo :D uyarıyolarmıs yanı :D
bi ara tata içinde bu muhabbet vardı :D
cook satar....cabrio olanını alıp köküne kadar bastın mı mis :)
belki başlığa uymuyor ama söylemek istedim.
Eskiden çinli arabalardan nefret ederdim , bende 106 hastalığı var , çin arabalarıyla uzaktan yakından işim olmazdı.
Şimdi ailemizin aracının markasıı Geely. ne desem bilemedim buna da şükür :)
hemen alınır
motor, scooter yetmedi elektrikli otoya da el attı bu çinliler. Ortalık harbiden mekanik çöplüğü olacak. Renault 50-60 bin tl başlangıç fiyatıyla satacak fluence'ı. Bu işin 2-3 yıl daha yaygınlaşması lazımki bilinen sağlam markaların ekonomik modellerine de clio, corsa vs. elektrikli motor entegre edilsin. Çin işi don almamak lazım.
Ortada yanlış olan bir şey yok. Adamların teknolojisi zaten bizden ilerde değil demedim, cümlemde böyle bir şey yok, renault da bizim teknolojimiz değil zaten. Sorun şu ki Çinlilerin yaptığı her *** insan sağlığına zarar. Heriflerin tek yaptığı fare gibi üremek ve teknoloji kopyalamak. İhtiyacı karşılıyor doğru ama benim de söylediğim şey bilinen firmaların da bu ucuzlama rüzgarına kapılıp, ekonomik araçlar üretmeleri gerektiği.
aynen katılıyorum fazla bir şey beklemeden a noktasından b noktasına ulaşım amaçlı düşünmek lazım zaten maksimum süratleri bunların 50-60 km kimse fazlasını beklemesin 100 km dese çinli oda yalan..
çinlilerde çok üç kağat vardır bir ara arkadaşda çin malı scooter vardı basıyorum motorla ibre kalibrasyonu yapıcaz yanda arkadaş var arabada kaç yapıyorsun diyorum 50 diyor benim kadranda 80 gösteriyor çinli işde ibre oyunu yapmış :)))
bunlar güzel şeyler gelsin türkiyeye.. birde bu çinlilerin konu dışı ama motorsiklet motorlu 250cc lik 300 kiloluk arabaları vardı esas onlardan getirtse birileri ne güzel olurdu :)) chopper motorlu araba borr borr borr yolda gidersin :))
cabrionun kapısı 04-06 hyundai elantra ile birebir aynı
http://img851.imageshack.us/img851/2...rasilvervr.jpg
geçen tv.de belgesel vardı, venezuela'da araba deposu 1 tl'ye doluyormuş, zamanında musul'u kaptırmasaydık da şimdi bakkala bile v8 ile gitseydik, öyle çim biçme makinesi gibi arabalara bakmasaydık. kader mi bu :Deli:
eger bir sarj la 160 km ise 80k da aküler çöp:D
Allah korusun bi kaza anında o demirler adamın dötüne kaçar. Bu nasıl araba arkadaş 2 demirci ustası bi sanayi ustası bide kaportacı toplanmış araba yapmışlar. Bu fikirde sanayi ustasından çıkmıştır o da kesin türktür.
Valla bu olursa 2liraya bir ay ise gider gelirim :-) manyak olur.
Ama bunlarin batarya omru ne yeni batarya kac para olacak falan gibi sorular onemli olan.
Aslinda guzel bisey bu cunku;
İnsanlar ucuz cin mali motorlarla motorsiklete alistilar ve artik iyi motorlar satiliyor rahatlikla o cinmali motorlarin%85i kayboldu.
İnsanlar simdi bu ucuzlari ile alisacak zaten alosana kadar iyi markalarda ekonomik ve modeller uretir hale gelicekler. Sonra tabiki cin azalacak bilindik markalarin ki artacak.
esas arkadan tam eski ford escort cabriolara benziyor :)
http://the-escort.weebly.com/uploads...78099_orig.jpg
Mentalite elektrikli rc arabalarla aynı
bir de elektrik olayının şu kısmı güzel, herkes içten yanmalı motordan anlamaz da, elektrikli aletlerden anlamayan benim bildiğim dayı, amca yoktur. Bir sorun oldu mu, direk tamirata. ;)