|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kadett
|
Türkiyede ayna/mahruti üretimi yapan bir yer varmı ? 4.18 oranlı bir diff in aynısının 3.70 oranlısını yaptırmak mümkün olurmu mesela ?
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben daha once Ankara ostımde yapılmıs olan 13/59 ayna mahrutı kullanmsıtım hıc sıkıntısı yoktu
daha sonrada honda d serısı ıcın Erkut Bladerk arkadasımız yaptırdı ıstersen onunle ılesıtıme gecebılırsın __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Konusu gelmişken sormak istiyorum, Ayna mahruti ilke vitesleri uzatabilirmiyiz ?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
uzatabilirsin berkay
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
uzun oranlı bır ayna mahrutı takarsan uzar tabı
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Turbo Şahin
|
konuyu saptırmak istemıyorum ama kaynak olmadan diff kilit yapan varmı pekı yada bu yapan yerler yaparmı ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Çok teşekkürler, biraz araştırmam lazım
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: civic si
|
valla bladerk erkut abi hondalar için yaptırmıştı final olarak yanılmıyosam 500 600 lira arası tutuyo demişti
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
bir adet yaptırırsan en az 3000 4000 tl gibi rakamlar isterler çoklu yaptırırsan daha ucuza çıkar çünki malzeme yaptırtmakla bitmiyo birkaç işlemden geçiriyolar onuda tekli adetler için çok ilgilenmiyolar
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Teşekkür ederim mengü abi.3000 - 4000 tl çok büyük bir rakam şöyle 500 - 600 civarı bir şey olsa ki bende böyle bişey olur sanıyordum cuk olurdu.Anlaşılan bu iş yaş
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
işin birkaç boyutu var 1. malzeme 2. işleme 3. ısıl işlem işleme konusunda sıkıntı olmaz ama malzeme ve ısıl işlem hassas konudur. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Peki bildiğiniz bir firma vs. varmı bu işleri yapan ? En azından bir görüşmek isterim.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: vti
|
Eğer elinizde numune warsa ben 1:1 yaparım.
__________________________________ PSN:dohcvtec99 dc5 fn2 ep3 106 306 506 gti rc 3.28 5.38 7.50 8.60 alayınıza gide-R
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
1:1 yaparım derken anlayamadım biraz daha açarmısınız ? Birebir demek istediyseniz ben aynısını istemiyorum bendeki 4.18 oranlı istediğim 3.70 oran
|
|
|
|
|
#16 | |
|
TechTurkey
|
![]() ısıl işlemi atlamayın belkide en önemli nokta o yoksa pek bir önemi kalmaz yapılan işin ısıl işlem çok önemlidir ve onu nasıl yapacaksın asıl soru budur . hatta sonra birde fosfat kaplanması gerekirki ona hiç girmeyelim http://www.hema.com.tr/TR/Genel/Belg...F62AD22E1A9C73 __________________________________ Son Düzenleyen Maxi; 04-01-2012 17:52. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
İlk vitesleri uzatacaksan vites oranı ile oynaman lazım. __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Senin linkini verdiğin firmadan pek ümitli değilim ama çok büyük bir firmaya benziyor beni kaale bile alacağını sanmıyorum ama görüşecem onlarlada.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" Son Düzenleyen 0M42; 04-01-2012 18:52. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Sen işleme kısmını halledersen ısıl işlemde seve seve destek olurum. |
|