|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar benim yakın bi tanıdıgım var bayan durumu gayet iyi ve internette ismini yazdıgınız zaman hakkında olumsuz şeyler yazıyor bunu sildirmek istiyor yani arama motoruna ismini yazdıgınızda hiç bişey çıkmasını istemiyor bunu silebilecek biri varmı veya sildirebilecegimiz biri varmı tanıdıgınız veya yönlendirebileceginiz herhangi biri çünkü bu yakınım bu yazıları internetten silecek kişiye istedigi parayı vermeyi düşünüyor lütfen yardım ederseniz sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
"durumu gayet iyi" derken?
![]() içinde olduğu durumu çok çok iyi anlamış buluyorum. sitenin iletişim bölümünden ya da who.is e-mail adresine ilgili şikayeti yapsın. gerekeni yaparlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Çok zor....
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Silmek mümkün
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Neresi zor. site sahibi sadece webmaster toolsda url kaldırma dalgasından o linki remove talebinde buluncak. 1 günde onaylanır
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Arama motoru örneğin google'da aradığında hiçbirşey çıkmaması nasıl olabilir ? __________________________________ .
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Vildan Atasever 450 İnternet Sitesindeki Çıplak Resimlerini Tek Tek Sildirdi
Hukuki yolla mevcut gibi.Diğer yollardan olur mu bir bilgim yok. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
kadın 450 siteden kaldırtmış hala arasan bir o kadar site çıkar..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: n/a
|
gayriresmi yollardan kaldırmak hatrı sayılır sitelerse zordur
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hukuku yollarla istemiyoruz illegal yollarla silinsin nasıl silinirse silinsin durumu iyi derken maddi durumu gayet iyi yani arama motoruna ismi yazılınca bişey çıkmamasını istiyor eğer gerçekten bunu yapabilcek biri varsa veya tanıdıgı varsa benimle özel olarak iltibata geçebilirmi acaba
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Hicbişey çıkmasın diye bi dünya tabii ki yok. muhtemelen bir mustehcen icerikli bi siteye adı ve soyadı etiketlere karısmıstır..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
tabi öle olabilir ama adını soyadını yazınca hakkında kötü bişey çıkmaması gerekiyomuş bunun içinde benden yardım istedi bende bilen arkadaşlardan yardım istiyorum =)
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
mahsuru yoksa bana arkadasınızın adını ve soyadını pm den verir misiniz. direkt olarak yardımcı olayım.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
Buğra abinin de bu konuya bir yorumu olabilir sanırım gördüğün de.(ef186) |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
İsim aratılır çıkan sitelerin yöneticilerine söylenir silen siler veya birkaç sitede farklı şeyler yazılarak yazılan kötü yazılar alt sıralara indirilmiş olur.. Hacker işi'de var ama tehlikeli
başka ne yapılabilir ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
aynen bencede bu iş hacker işi gibi bencede ve araştırdım 4-5 sitede alehinde yazılar var o kadar ve hepside yalan yanlış insanları haksız yere suçlamalara maruz kalmış durumda
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
hackerlık iş değil yapılır.. ama bir insanın işini gücünü bırakıp buna tamamen kanalize olması gerekir.. halolur zor bir şey değil.. biraz legal biraz illegal halolur.. yeterki paranın ağzı açık olsun bazı adminler anlayışlıdır siler.. bazıları umursamaz o zaman hosting hizmet sağlayıcısına kadar ulaşmak gerekir hatta bazı hosting sahipleride çok umursamazdır işde o zaman hosting şirketinin olduğu yere gidipki bu yer diyarbakdıradada olabilir boludada olabilir hatta bir çocuğun evinden kendi resellerıda olabilir neyse gidip birebir yüz yüze müdahele etmek gerekir.. bunlarda para tabiki.. her şey paraya bakar. para olursa silinir..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
İsmi arattım. durum hicde sandıgımız gibi değil.
2 önemli haber sitesinde direkt olarak haber girilmiş o sebeple site sahibine mail atma ile ya da 3-5 kuruş atmayla cozulcek bi durum degil. detayları pm attım arkadasa. Son Düzenleyen GC8 GT; 04-01-2012 00:21. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|