|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 200sx
|
iphone veya pc ye obd2 den wireless bağlantı yapan varmı ?
Elm327 WIFI OBD 2 Car Diagnostic Reader Scanner with Wireless for IPhone şu siteden yurtdışında bir abim aldı da worldwide gönderiyolarmış, varmı kullanan ? blackberryi vericem valla hiç böyle application yok bizde
__________________________________ Grow up! this is just a car |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CHEVROLET CRUZE WTCC EDITION
|
ELM 327 Bluetooth ve Iphone 4 var bende ama bir türlü aplikasyon bulamadım IPhone için androidde sorunsuz çalışıyor youtubeda bir çok video var bakabilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
bu zımbırtıyı alınca değerlerimizi iphone dan izliyebiliyomuyuz ??
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: FD6
|
ekran görüntülerinden ciddi başarılı olarak görünüyor
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
ELM iPhone ile kullanılmıyor. Aşağıda linkini verdiğim tarzda daha pahalı bir alet lazım. Eğer Android'li bir cihazınız varsa onda kullanabilirsiniz ELM'yi.
PLX Kiwi Wifi - Connect your iPhone / iPod Touch to your car's OBD2 OBDII Port. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
gerek yok farklı bir aparata.. ürünün teknik detaylar kısmında dahili wireless özelliğinden bahsediyor zaten.. Az önce netten baktığım kadarıyla bağlantı kriteri bir kaç tane modeli var zaten.. usb, bluetooth, wireless vs. iphone ile kullanılmaz olsaydı o ekran görüntülerini paylaşmazlardı. Technical Details SSID: OBDDevice IP/Port: 192.168.0.10:35000 Antenna: Internal Power Consumption: 0.75 Watts Wifi Standard: 802.11a/b/g Operating Temperature: -15 to 100 Celsius Item size: 15x13x4cm Item weight: 5.50oz Package Includes 1 x ELM327 WiFi Wireless OBD2 Interface 1 x Software CD Özelliklerini izlemeye değecek bir aracım olsaydı alırdım.. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! Son Düzenleyen Quantum; 04-01-2012 11:08. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Some examples for iOS applications are Rev, FUZZYcar, DashCommand yazıyor dediğim abim kullanıyormuş elm327 yi iphone da , __________________________________ Grow up! this is just a car Son Düzenleyen Istilldo; 04-01-2012 11:11. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Ayarda yapılabilir mi peki?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: CHEVROLET CRUZE WTCC EDITION
|
![]() edit : abin hangisiyle kullanıyor Bluetothlu mu wireless mi bir de hangi App ile kullanıyor sana zahmet ogrenebılırmısın Son Düzenleyen DERAN_TUYNER; 04-01-2012 11:23. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
o linkteki iphone ekran görüntüleri de appstore da dashcommand programına aitmiş.
programın ücreti 49,99 usd App Store - DashCommand - OBD-II gauge dashboards, scan tool, and vehicle diagnostics ayardan ziyade sadece izlenebildiğini düşünüyorum. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
ELM327 Wireless diye satılan aletler Bluetooth. Yok ciddi ciddi Wi-Fi olan modelini yaptılarsa ve 55 dolara alabiliyorsanız hemen alın. Ayrıca bluetooth ile ELM'yi iPhone'a tanıtmayı beceren varsa elimdeki ELM ve iPhone/iPad ile İstanbul-İzmir-Sakarya üçgeninde buluşmak isterim.
@Day-Walker arıza silebiliyorsun. Araç yazılımına müdahaleden bahsediyorsan sanmıyorum. Daha önce kablolusunu da kullandım bunun yaptığı değer okumak ve arıza silmekti sadece. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Megane 3 HB 1.4 Tce
|
iPad den vazgecip arabaya hibe edesim geldi...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
bende denedim iphone bluetooth görmüyor, androidler görüyor
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
linkte gönderdiğim alet bluetooth değil wifi bahsettiğim abim linkteki ürünü dashcommand la ve fuzzycarla kullanıyomuş cihazı ip4 jailbreakli bende bb yi satıcam gibi gözüküyo __________________________________ Grow up! this is just a car |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: S3 & Colt DI-D
|
peki bu yada bu tarzdaki baska bir cihazı telefon değilde ucuz tablet pclerde kullanabilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Bu aletin bluetooth ile çalışan modeli var ise ben direk alabilirim
aLapHD programı var androidler için. OBD den alabileceğiniz her türlü bilgiyi gösterebiliyor.Onun dışında gps ten hız ve konum bilgilerini gösterebiliyor. Bu cihazı android olupta bluetooth a sahip nerdeyse bütün cihazlarla eşleştirebilirsiniz. sıkıntı yok. Edit gitti gidiyorda buldum alıyorum şimdi
__________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 05-01-2012 14:20. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Accuracy nedir acaba bilgisi olan varmı ? ne kadar güvenilebilir mevcut saatlere oranla.
Yada mevcut saatler ve bu aleti aynı anda kullanıp respond süresini ölçen varmı ? __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Valla obd okuması ile ilgili oranı bilmiyorum ama android ve ipohe gps ten ölçüm yaptığı için aracın kendi sayacından daha iyi sonuç veriyor.
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
App Installous'da var çektim az önce beleş
ama bu cihazdan nerede buluruz acaba ![]() Güvenilir satıcı linki olan varmı ? __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |