bu bluetooth diyor, benim koyduğum wifi
Printable View
evet bu üründen almak istiyorum şu kiwi, şu ana kadar başka alıpta kullanan oldumu ? yorumlarını merak ediyorum
Benim şöyle bir sorum olacak iphone 4 kullanıcısı olarak anladığım kadarıyla ELM 327 OBDII bluetooth kullanılamıyor. Windows'da kullanılabildiğine göre ben bu bluetoothlu ELM 327'yi Navigasyon cihazımla eşleyebilimiyim? ondada bluetooth var ve Windows kullanıyor.
Yada iphone'de rahatlıkla kullanabileceğim bir OBD cihazı var mıdır?
Dün siparişi verdim ebay.co.uk'den. Kullanıcı adı : xenonlv
Ürün : PLX Kiwi Bluetooth for Android device :D HTC HD2 ile harika iş çıkarır :D Torque ilk deneyeceğim program.
220tl gibi bir fiyata geliyor. bence değer. bir sürü gösterge alıp dünya para bayılcağıma herşeyi takip edebileceğim. üstüne arıza ışığımı bile söndürebileceğim.
Gümrükte muhtemelen takılacağı için mart sonunda türkiyeye gelecek olan arkadaşıma yollattım; o getirecek. Muhtemelen bugün ulaşıcak kargo eline. TNT Express ile yolluyor satıcı. Her mesajıma 2-3 dk içinde cevap verdiler.
kargoyu takip ediyorum dağıtımda :D merakla mart sonunu bekliyorum. umarım hissettiğim herşeyi sıkıntısız bir şekilde uygularım..
sırf senın ıcın bakdım :)
25.10.2010 Ödeme için Needful Toyz Tamamlandı Ayrıntılar Ödeme için Needful Toyz 98536811P0489270c -$171,95 $0,00 -$171,95 USD
Ürün No Ürün Adı Mik. Fiyat Ara toplam
400125840746 PLX Kiwi Wifi OBD2 SCANNER GAUGE Diagnostic Code iPhone 1 $146,95 USD $146,95 USD
Kargo ve Paketleme ile USPS Priority Mail International
(olası paketleme ücretlerini de içerir): $25,00 USD
Kargo Sigortası : --
Toplam: $171,95
dırek dukkana gelmıstı.
vay be gümrükte takılmamış. ama ne olur ne olmaz takılabilir düşüncesi ile arkadaşım ile getirtmem %100 daha sağlam oldu sanırım. 1 ay daha bekliccem ama oluşacak sıkıntı ile 1 ay uğraşmaktansa böylesi daha rahat :)
@VoodooRush : Dediğin ürünlere de baktım ama okuduğum yorumlar hep benzerdi. Bazen araçla ilgili uyuşma sorunu, telefon ile eşleştirmede sıkıntılar, çabuk bozulabilme, telefonda gördüğün değerlerin gecikmeli yada yanlış gelmesi... vb... bu durumda bu tür bir ürünü alırken biraz cebi açmak lazımki uzun süreli ve sıkıntısız bir kullanım olsun.
Plw devices ın sitesini inceliyince muhteşem bir göstergede buldum hatta fiyatıda çok iyi bence buda iş görebilir.
PLX Devices Inc. - Multi Gauges, Single Gauges, Sensor Modules, Wideband Air Fuel Ratio, Data Logging, Fuel Saving / Scan Tools DM-100 OBD II veya DM-200 OBD II
100 olan modelinden almayı düşünüyorum hatta
bluetooth ile eşleşirde navigasyonda hangi programla beyine erişmeyi düşünüyorsun.
güzelmiş cidden bu da ama plx kiwi bluetootha göre pahalı. birde araçta takılcak yer filan ayarlamak lazım.
plx kiwi de telefonu çok rahat ve istediğin yere koyabilirsin. onda da gerçi şarj durumunu göz önünde bulundurmak lazım... ben belki bir tane sırf arabada dursun diye ucuz bir android telefon alıp sim kartsız koymayı bile planlıyorum... :)
ELM327 WiFi OBD 2 IPhone Setup Demo - YouTube
ben bundan aldım, kendim video çekip paylaşırım..
aslında i-pad'i arabaya sabitleyip ordan hem müzik hemde bu olayı yapmak istiyorum vakit olursa bakalım..
Bende PLX Kiwi for Android aldım. Ürün geldi arkadaşımşla birlikte ama arkadaşımdan gidip hala alamadım o ayrı mesele :D
bluetooth olandan alıcam bende yakın zamanda
bluetooth olandan var bende kullanmıyorum iphone dan bi türlü bağlanamadım wifilisini alıcam ne kadar 49 dolar falan diyor ne kadar gerçek anlamadım