|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
![]() GİTT TRTUNING’TE OPET’in reklam yıldızı GiTT ile ilgili bilmek istediğiniz her şey ve detaylı fotoğraflar, Türkiye’nin en çok satan tuning dergisi TR TUNİNG’in mart sayısında. Ayrıca dev GİTT ve Cem Yılmaz posteri TRTUNING’le birlikte herkese bedava. TR TUNING DERGISI YAZI ISLERI Onur Ziya Demir |
|||
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
gereksis olmuş bence
bunun yerine modifiyeli başka bi araç konabilirdi __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
güsel güsel gitt de ii subarularda güsel duruo onur kolay gelsn
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 07 Fiesta TDCI,99 Civic, 05 S2k
|
içini ve aracın nasıl yapıldıgını gösteriyosa güsel olmuştur...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: N/A
|
+100000000000000000000000
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kapağa koyucak araba bulamayınca ne yapıcaz die düşünülür ve ortaya bu fikir çıkar ve 1 ay daha kurtulur bu şekilde ama çok yaratıcı tebrikler düşünen arkadaşa
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
ahahah Anıl noktayı koymus gitt orda olsa ne olmasa ne
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: i-30
|
gitt deilde alttaki ufak 5 tanecik impreza daha ilgi cekici duruo kapagada yakısırdı walla
![]()
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
opeeeet arabanla oynuolar opeeeeeeeeeeet
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
adam iyi reklam yaptı ama markayı feci yükseltti.
ne yapsa tutuyo ya seviyoruz senı cem yılmaz
|
|
|
|
#12 |
![]() |
değişik olmuş NZE 47 de çıkmış almak lazım baya bakımlı bi gsi oda
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
Dergiyi kimsenin isteğine göre veya kapak aracı bulamıyoruz diye tasarlamıyoruz, hazırlamıyoruz. Bu konuda sıkıntısı olmayan dergiyiz merak etmeyin
|
|
|
|
#14 |
![]() |
way tr tunning gelmiş bişi sorcaktım Eleanor u kapak yapmak üzere anlaştınız öle resmleri çektiniz fakat kapak da koymadınız neden ? kapağa koyduğunu civic yarısı etmez eleanor un ?
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
Sanırım kimse bize bu konuda hesap soramaz. Dergi bizim karar mekanizması bizde. Doğru mudur?
|
|
|
|
#16 | |
|
Misafir
|
Adım Onur. İsmimle hitap edersen anlaşabiliriz diye umuyorum. |
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
aldım dergiyi çok güzel arabalar warya
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
Türkiyede ne kadar tuning dergisi varsa hepsi de en cok satıo zaten ben bi bunu anlamıorum
herkes bir numara kim ikinci örenebilirmiyiz? |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Makarasına öle yazmıştım yanlış bişi dediysem kusra bakma kötü bi niyetim yoktu.Yanlış bişi yaptıysam tekrar özür dilerimde hayır resimler çekildiği gün kapak sözü werdiniz sonra çıkmadı ondan bi sorim dedim acaba ne olduda sözününzden döndünüz !? cvp larsan sewinirim cvplamazsan cann saolsun. __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |