|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
herkese hayırlı geceler dilerim
bu ferrari korna dedikleri şeyi modifiyeli araçlarda duyardım hepözellikle 106 larda böyle fa fa diye ses çok hoşuma giderdiarabaya taktırmak istiyorum bende geçen bi dükkana sordum 40 tl dedi ama çin malıymış orjinali zor bulunurmş sizce taktırayım mı yoksa başka bi öneriniz var mı ist avrupa yakası nerde vardır orjinali , fiyatı ne akdardır ?
|
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Tamamen senin şahsi zevkin.. Ben o fa fa sesini çok seviyordum bi ara.. Gittim citroen c4'e taktım
40 Tl'ye stabel marka almıştım.. Ama bahsettiğim fiyat 2-3 sene önceydi ![]() Ben severim ferrari kornasını.. ama stabel olursa Diğerleri çok tırt bi ses çıkartıyor.. Yinede tabiki zevk senin.. Başkaları için taktırma kornanı kendin istiyorsan tak ![]() Edit : Ulan bi korna için amma yazmışım be..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
sağolun peki kolay takılp sökülebilir mi bu ? bende stabel istiyorum aklıma girdi sesini çok seviyorum 40 tl ye var bi sorayım stabel diye mi. çin malıymış çok fark olur mu sizce ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
bulabilirseniz orjinal fiam korna takın desibeli çok yüksektir hemde diğerlerinden farklıdır tamamen
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
valla benim arabadada var eski sahibi takmış aldığımda 4 5 yıllık korna demişti deli para vermişmiş hala banamısın demiyor hatta çok abandımmı (konvoy vs gibi ) yarım saat bi sesi gidiyo sonra devam ediyo bu açıdan çok iyi
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Stebel olmayanların ses tonu farklı oluyor zaten ama takarken dikkat edin su alıcak biryere takmayın 106GTI da yer bulamadığım için sis farının oraya taktım ben 3 takım yedim rahatladım şimdi orjinal kullanıyorum düt düt
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 05-01-2012 00:02. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Benım eskı aracta vardı stabel montaj yapılırken arkadası gordum muabbete tuttu dangoz öyle bir yere takmıstıkı
saglam sudan gecınce yada aracı yıkayınca (bazen) uzun bır sure sesı kesılıyordu.Kornaya bastıkca once fiiiii diye ses geldıkten sonra tren gecer gıbı garıp garıp sesler gelıp sonra duzelıyordu Sonra içine edildi kornanın o ayrı ama çok komikti o sesler. Millet garip garip panik halde bakardı.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 04'corolla,03'corsa c 1.7 dti.
|
stebeli 40 liraya zor verirler bu kurlarla bence. bende stebel kullanıyorum. rölesiz taktım ama memnunum
__________________________________ onur gezgin-izmir |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
sağolun cevaplar için : ) takmak zor mu bu tampon sökülmesine falan gerek var mı acaba ?
bu arada egzozlu arabalarda fena gidiyor ![]() bi tane 206 gti var buralarda şu anda bir yardırıyo taa nerden sesi geliyo bebde 106 gti hastasıyım nasıl kanım kaynıyor nasıl kaynıyor anltamamamam offf |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bu arada muayeneden geçmez stebel korna aklınızda olsun ...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
muayeneye 1,5 yıl var o zamana kadar babam anlar söktürür büyük ihtimal
![]() bu arada sıkıntı çıkar mı bi yerde okudum röle falan bişey varmış sakata gelip te elektrik tesisatını yakmayalım öyle bir risk varmıdır acaba ? birde nasıl takılır ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Sıfır kutusunu alırsan rölesi çıkıyor zaten içinden elektirikçiye gidip taktıracaksın...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
İnek kornası tak o daha güzel hem kızların hoşunada gider okula girerken 2 bas hemen ilgi odağı olursun.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: GC8 - VWT5
|
Eğer iki adet kullanmayacaksan Roleyi kullanmaya gerek yok zaten hemen hemen butun araclarin korna tesisatinda role vardir ben stabel iki adet birlikte kullandim super ses cikiyor baglattirirken sesin ciktigi kisim yere baksin sudan etkilenmiyor
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: fd6 # si
|
stabel in şuanki güncel fiyatı 70 tl dir 40 50 liraya alacagınız korna çakmadır bilginiz olsun(stabel fabrikasını kapadıgı için fiyatı yükseldi ve genelde siyah tır kornasını veriyorlar piyasada alırken dikkat edin)
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
sağolun peki ist avr yakası orjinal stabel ferrari korna nerde bulabilirim 70 tl ye ?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |