İlginç bir yöntem başarılı olursa denemekden ne çıkar ?
Printable View
ben czt li olamadım malesef.. araba soylenildigi gibi cıkmadı.. kısmet..
Czt lerin ön ve arka kapı yüzlerindeki hoparlor çapları kaç cm dir bilen duyan eden yazarmı :)
Czt ciler alow :D bu czt nin orjinal teybi sökersek ön orta paneldeki göstergelerin hepsimi kaybolcak yoksa sadece şarkı ismi yazan kısımmı ?
benim zamanımda sigorta sökülüyodu demekki yeni şeyler bulunmuş:D
doğrudur ben öyle hatırlıyorum
hepsi kaybolmaz ama anlık yakıt tuketımınde bıraktıysan sadece onu görürsün diye biliyorum
+ olarak teybin takılı olduğu yer kavisli olduğundan sonradan takılan şeyler güzel durmuyor arabanın bütünlüğünü bozuyor dusuncesındeyım..
Eyupte var bitane kan kırmızı. Her gectiğimde ohaaa amk. Diyip ardından bir masallah patlatıorm
teybi değiştirmenin nedeni nedir ona göre yardımcı olalım:)
mp3 çalmıyor diyorsan aux girişi yapabilirsin
ben net müzik dinlemek istiyorum elimde malzemelerim var hazırda . aux dan falan pek net geliceğini düşünmüyorum hem hemde elimde malzeme var satsam cok ucuza gider kullanayım istiyorum düzgün bi müzik dinleyim istiyorum
pioneer 9350 sd teyp
jbl gto 5355 anfim
cadence 16cm midlerim var
bass falanda varda bass takmak istemiyprum kullanayım diyorum elimdekileri :)
2 ay elimden geçti bende deli gibi sağa sola koşturdum :) pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama :)
Teybi taktım teyp fonksyonlari ve yol bilg gitti :)
Şimdi bu traction control u iptal edelim resimli bişiler olan varmı elinde vitesin ordan iptal ettiğimde abs falanda devre dışı kalacakmı bu soruların cevaplarını istiyorum :)
MND czt de burda ilk mesajımıda czt konusuna atiyim dedim :)
Bahçelievlerdeyim. İsmim Hamit 3 aydır falan üyeyim forma ama sadece video izlemek için kullanıyodum formu :)