Hayırdır?
7serısı m5 kadar hızlı olsa o olurdu en agır arac.
7serısı makam arabasıdır.
Printable View
Sabrii sabriii vurduuu ve kuş öldüü:D
Ben işin makarasındayım isteyen istedigini yapar otomobiline kimse beğenmek durumunda değil .
Yapan kişi bundan hoşlanıyorsa sorun yok ...
Ama Mustafa sende bilirsin ki foruma konu açtıktan sonra yorumlanması tebrik edilmesi gibi böö de denmesi doğaldır . O nedenle ben aracın sahibinin yaptiklarina duydugum gibi yapilan yorumlarada saygi duyuyorum şahsa hakaret vb. Bir durum olmadigi surece insanlar bayildimda diyebilir nefret ettim de .
Bunlara alinganlik göstermemeli araç sahibi üzülecek yada kırılıcak bir durum yok sonucta yapilanlar otomobile yapilan yorumlar ....
Diyerek kendi fikrimi söyleyeyim :D
Bence videodaki erayin tarif ettiği sanat gibim bişey olmuş :D
Modifiye Sanattır 'Kamera Arkası' - YouTube
hacı oldumu bu simdı
renk katmış :D
eyvah eyvah araba kendini görse refüje çıkar viyadükten felan atlar
Bence komple arabayı pembe kaplatsaydın ve Jantlarınıda beyaz yapsaydın cok daha hos olabilirdi,şeker paketi gibi:)
Sokakta gorse millet kim bu m5 li hizli hatun der bence :)
10 numara olmuş :D tam benim tarzım:D haha cesaretten ötürü tebrikler.
sokakta ki herhangi bir araç olsaydı bu , bu kadar hafif yorumlar yapılmazdı bile:)
Olmuş. Yapılan arabanın M5 olmasına üzüldüm, fakat olmuş. Yurtdışı drift araçlarında neler neler görüyoruz? Burada maksatın güzel gözükmekten ziyade, dikkat çekmek; amiyane tabirle hınzırlık olduğu belli. Emin sahibi de arabanın karşısına geçip çok güzel oldu be demiyodur. Fakat bakınca ve arkadaşlarına gösterince keyifle gülüşüyorlardır. Maksat bu iken, ciddi manada olmuş. Keşke M5 olmasaymış demeden alamasam da samimiyetle görüşüm budur.
http://www.techturkey.com/forum/body...ir-numara.html
direk konuyu buraya tasımalısınız.
berbat olmuş
m5 e gunah ya
buyuk zevksızlık
Çok kötü.... :(
bence 10 numara olmuş adamın eylence taşşa....k geçme arabası bu bakış açısıyla bakılmalı olaya gayet güzel ilgi çekici olmuş
abiiiiii yılbaşındanmı kaldın naptın evlata böle :D
Amaç dikkat çekmek ve gayette başırılı. Renk konusunda da araç sahibi söylemiş zaten söyleyeceğini. Yurt dışında buna benzer nice örnekler var..
György Szilveszter - Promo 2011 - PhotoWheel.HU on Vimeo
kesınlıkle amacına ulasmıs 10 sayfa yazıldıgına gore ıstenen dıkkatı cekmıs anlasılan :)
bence gayet amacına uygun olmuş maksat eğlenceyse eğlenceli =)
Yapilan bazi yorumlari gercekten anlayamiyorum. Evet arac hos oldugu soylenemez uzuldum bende acikcasi ama tr de utanilcak saklanacak o kadar cok sey var ki, ben sadece boyle bir arabadan dolayi utanmayi ovunc sayarim.....
bu kadar yorumun üstüne ben jdm works ekibinden çok sağlam bir m5 bekliyorum :)
mert abinin araç hakkında yorumu nedir mustafa abi? :D
olum 200 sx lerin azına mıçtınız araba bırakmadınız piyasada şimdide BMW lere el attınız :D uzak durun olum bu ne yaa :D
Şaşır mışsınız abicim valla :(
İcim yoruldu, sikinti ettim kendime. Otopark nerde tum parcalari carbon olaniyla degstirelm cilalayalim kacalim.
geçmiş olsun M5 kardeş :D iç kısım olmamış panjurlar da nitekim. diğerleri biraz daha affedilebilir =)
Nedense drift araclari denince gozumde cok renkli olabildigince farkli araclar canlaniyor.. kimi guzellestirmeye calisiyo kimi pisletmenin pesinde .. sahsen m3um icon ilk planim cirkinnnn lanettt tiksinc bisey yapmak :-)
arkadaşlar araç pist aracı eğlence aracı farklı olması ilgi çekmesi için bu halde.Günlük değer verdiğiniz araçmış gibi bakmaktansa sizin böyle bi eğlence aracınız olsa farklı gorunmesi için ne yapardınız bu şekilde bakın.Ellerine sağlık musa jilet olmuş.Bende fıstık yeşili yapacağım.
Konsept guzel, model yanlış. hem de cok.
Benimde çok sevdiğim bir araç e39 m5.Benimde hoşuma gitmezdi işlemler günlük kullanım aracı olsa.Çok büyütülmüş yapılan işlemler.Kullanıcıda sadece drift için kullandığını söylüyor.Adam fiberi,macunu basıp tampon vs saçmalamak gibi bişey yapmamışki.Kendi zevkine tarzına ve sadece drift arabası yapmak istemiş.Bence başarılıda olmuş.Amaç eğlenmek yazılmış ve başarıyada ulaşılmış.E39 m5 çok çok güzel ve özel bir araba ama öylede abartılıcak kadarda nadirleşmedi.Kısacası ben sevdim.Sıkılıncada en fazla yarım saat içerisinde orjinal haline dönebilicek bir modifikasyonun bir zararı olmaz.En kötü iz kalırsa cila atılır düzelir.
bu arac dirft deil ucsa bile su dakikadan sonra boş e39 m5 ya bu cocuk oyuncagı olmus
çok süper olmuş ya acayip beğendim :D bide pempe lip lazım kaliperleride abuk subuk bi renk yaptımıydı tamamdır ;) niye tepkiler olumsuz hep ya missss gibi araba yapmışlar alır bunu trafiğede çıkarım :D
drift araçları cok renkli janjanlı oluyo,burda haklısınız,dusunce cok guzel,rengede eyvallah..ancak aracın uzerındeki motıfler,desenler daha yırtıcı yada daha fazla uygulansaydı bari..hanı eksık kalmıs bıseyler gibi..cok sıyah hala arac..at mıkıne kelebek konmus gıbı olmus :D ben fıkrı cok sevdım ama tema yanlıs gıbı..ancak olucak basarırsınız sız..bu arada vıtes topuzunu yalayasım geldı,lopopo kımın :D
sadece eller yeterliydi bence hele o serit cok kotu olmus
zevkler tartışılmaz ama bana bmw yı sewdıren ve en hasta olduğum baba modeldir, Soğudum şuan.
bende begendım renki olması güzel drift kaldırır bunu :)
valla bencede yazık olmuş araca ama genede allah kaza bela vermesin
Konuyu gorup de atliyordum sadece video falan diye, dun bi yerde muhabbeti gecti Mustu'nun yorumdan bahsettiler merak etmistim, simdi gorunce girdim de, bunca zaman iyi ki gormemisim, keske gormeseymisim
Tamam ilgi cekici olmasi falan guzel de, o ic mekan nedir ya :( Disarda da daha hos sekilde kullanilabilirdi illa pembe renk de olacaksa..
200SX falan olsa yine daha guzel gelirdi, ki Mustafa'nin arabasi cok guzel bence Arkalarda pembemsi jantlariyla ama, M5, i-ih.
Araç zaten siyah yanına kaputuna tavanına
http://www.hit.ro/lib/uploads/image/...reuz-small.jpg
wehrmacht logosu olsa biraz German biraz daha cool ??
Küçükken Allah daş eder demediler mi ?