|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
bu son parti lanyard lara noldu?
bununla ilgli konu açmıştım ama nedense konu silindi. legend-r a pm yoluyla kaç hafta önce ulaştığımda bu hafta siparişi veriyorum dedi va hala bir tık yok. verdiğimiz 10 lira önemli değil zaten kendime değil 2 arkadaşıma alıcağıma söz verdiğim için parayı ödeyip gelmesini bekledim fakat ses seda yok hala ve ilk defa verdiğim sözü tutamadım. Hayır sipariş iptal olduysa haber verilsin kimse de gelecek diye ümitlenmesin.. inşallah bu konu da silinmez de adam gibi cevap verilir. __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
konu dursun, bu lanyard yapımının site ile alakası yada bizler ile alakası yoktur,
mağduriyetiniz için üzgünüz __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
kaan aslında sorumluluk aldı bi ton lanyard yaptırdı satamadıkları elinde kaldı 2. partiyede isimlilere niyetlendi ama sanrım altından kalkamadı....
ben kendi adıma tesekkür ederim. ilk partide isimli ve bitane sade almstım vazgeçmesininde illa bi açıklaması vardır gelir yapar. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Bende 2 tane almıştım isimli ve isimsiz. Serkanında dediği gibi siparişlerde biraz sıkıntı oldu gibi isimli isimsiz v.s derken ister istemez her 2 tarafta bekliyor. Konuyu görürse net bişe yazar kaan.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
İsimsiz isteyen varsa ben 2 tane almıştım, birini satabilirim isteyene.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |