|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A4 2.0 TFSi Quattro_
|
Arkadaşlar malum filmli camlarla polisle uğraşıp duruyoruz. Bugün yine sorun yaşadım kaç kere ceza yedim kaç kez men oldu aracım hatırlamıyorum bile...
Renkli camı araştırdım. Ön camlar açık renk oluyormuş yasakmış. Arkalar renkli olabiliyormuş. Bi süre önce gözüme çarpmıştı lazerle camları karartıyorlardı. Yapan tanıyan bilen yaptıran varsa yardımcı olursa iyi olur... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Lazerle cam filmi arasında hiçbir fark yok.Lazerde yaptırsanız baglarlar.Lazer dahada kötü cunku filmi söküp atıyosunuz lazerin geri dönüşü yok..Arka camlar için düşünüyorsanız gidin film yaptırın zaten sıkıntı olmayacaktır.Kaç tane lazer görmüşsem yarısından cogu akma yapmıştı iz iz yol yol almuş acıp kapatmaktan.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Type R
|
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] WOİCE CAR Hİ-Fİ
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Var
|
Ruhsatta yazmadıktan sonra herseye sorun cıkartabilirler lazer vs farketmez
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Cam filmindeki mantık o naylonun yapıştırılması değil , arabanın içinin gözükmemesidir. Bu yüzden ne yapılırsa yapılsın içerisi gözükmüyorsa yasak.
Bu yüzden ben arabanın ön camına hiç film çektirmedim , polis çevirmelerinde falan hemen 4 camıda indiriyorum sıkıntı olmuyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2011 C3 1.6 hdi & 91 Nissan 200 sx s13
|
benim aracımda fabrikadan çıkma arka camlar karartılmış ruhsatta da yazmıyor gelip bana ceza kesse hiç bir şey yapamamaz mıyım?
__________________________________ I know this silence , been here before... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: FD6
|
laser serbest film yasak diye bir şey yok. ki onu geçin, fabrikasyon harici araca vida bile eklemek yasak.. aa camlar laserle karartılmış hadi devam et şeklinde bir replik beklemeyin polislerden.
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
addo sana kıl polis denk geldiğinde o camlar kaldırtmasını bilir
geçici çözüm senikisi oda yerlerse.racer, senin arka camlarda sanrım renkli cam oldugunu belirten harfler vardır. ön dekilerle arkadakilerin koduna bakmalısın, polisede durumu böyle anlatabilrsn tabi kılabır bi polise gelirsen anlamıyom gardaş diyebilir. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Allah'tan kılabır değildi
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
en azından yazı gösterirsin şansın biraz daha artar
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: 09 Leon Cupra , F10 520d diesel
|
arka camlar kendı karartılms cam olarak cıkıyosa ceza yazma gıbı luksu yok memurun. Cam kodları var polisler bilıyor gelip kendılerı bakıyolar Ama kafaya ceza yazmayı koymussa baska bıseyden bulur yıne yazar.
__________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
yok artık !
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 09 Leon Cupra , F10 520d diesel
|
eee işte devletımızın memuruu bısı dıyemıyosn..
__________________________________ PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Civic
|
İsterse ceza yazar derken. Bu cezayı bir kanuna dayandırıyor. Keyfen yazıyorum demiyor.
"İlgili kanunda görüşü engelleyecek aksesuar, malzeme, çıkıntı" vs..vs.. diye geçer bu sebeple filme de ceza yazar, lazer'e de, arka cama koyduğun görüşü engelleyecek kutu veya pakete de. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
bende yeni konu açmadan aramalarda buldum konuyu birşey sorucam.
ziebart lumar olmadan 3 senede morarmicak işçiliği güzel yer önerirmisiniz beyler ? maksat renk olsun en açığından yaptırıcam zaten güneş gördümü morarmasın yeter bide esnaf adamsa önerin tabi __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bu işde en güzel çözüm bod dur bodlarında ön cama göresini yapmıyorlar bu bod yapan bir yerden aslında öncamlar içinde kalıp çıkarttırıp yaptırmak lazım süper olur
polis stressi sıkıntısıda olmaz.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
polis cocugu olmak ne kadar güzel birşey ön cam dahil filimmm kimsede bi kelime diyemiyorr
__________________________________ Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |