O markalar olmasin ama uygun fiyat da olsun istiyorsun sanirim degil mi?
Solarmaster yapan bir yer onerirdim ama fiyatlar ayni seviyede maalesef
Printable View
utku aksarayda metin başgan var :D ona git kanka 50 liraya renklendirir camını çerçeveni.
çok koyu yaptırmayıp, denetlemeye yakalandığımızda "sayın amirim fabrikasyon çıkışı renkli cam bu" diyerek yırtamaz mıyız? :D
soner abi yırtamazsn :D camdaki koda bakıyor eğer polis bilincliyse :)
benim 0.5 nımara filmli cama ceza yazmslardı filmin banada başkasınada bi yararı yokdu ama adamlara sökiyim dememe rağmen yazmslardı :D
lazarli cama terli elinle değdiğinde iz kalıyor bir daha çıkmıyor yeni cam almak gerekiyor,çok kullanışlı değil
Kanka 50 liraya yapan yer var life tuning 100 lirayada farklı film var 3 yılda morarmaya sökülmeye garanti veriyo.Genede aksaray garantili diye 100 verip onu yaptırıp her ay uğramaktansa bi tavsiye aldım solargard kullanılıyomuş ondan yaptırırım.Maksat camlarda ton olsun benim amacım.yeter ilimi kemiğimi kuruttu araba filmde lumar olmayıversin :D
yerinde olsam film cektirmem utku buda benim fikrm olsun.
şuanki arabam filmli geldi. eğer film olmasa çektirmezdm
bide hb arabalarda filmsz bence cok güzel oluyor utku iyi düşün amriyle memuruyl uraşmak ayar eder adamı.
Aynen benimde aracım önceki sahibi film yaptırmış hayatım boyu film tarzı başımı ağrıtıcak şeylerden uzak durdum şansımıza filmli geldi araba..
hatta bmw yi alırken millet ilk kasasına lastiğine duruşuna bakar benim ağzımdan çıkan ilk laf ağyaa bunda film var olmuşdu :)
şimdi çevirme falan oldumu panikliyorum valla iç ışıklar cam lar ne varsa açıyorum alışık değiliz..
Sekolive in panpasıyız desek ?
yeni aldığım araçta film var finallerden sonra gidip söktürücem çevirmelerde fln sıkıntıya gerek yok Akvaryum Spec :D
hazır konu yakalamışım bende sorayım
polo aldık on iki cam harıç hepsi fabrikasyon renkli
on camı aynı tonda neresi fark olmadan yapabilir ?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ik-yardim.html
buda senin açtığın konu dostm demek ki hiçte kes cezamı gidicem demiyomuşsun ekip ekip yalvarmışsın forumda atar yapıyosun anlaşılan
buda belgesi
Mini'nin acik tonda renkli arka camlariyla denk olsun diye kapilara acik ton Solasmaster yaptim 1'e 1 tuttu :)
Fiesta'nin yine fabrikadan biraz daha koyu renkli arka camlarina denk olsun diye on kapilara orta ton Solarmaster yaptik yine 1'e 1 tuttu :D
Solarmaster tutar sanirim onu da, tecrubelerim bu sekilde Onur
quicktime abi sende yanlıs anlama ama polislerin savunucusu gibisin burda polis olan arkadaşmzda var emniyet amiri olanda var. herkes kendinden sorumludur. polislerde insanlar için neler diyor herkes üstüne mi alsın?.
ben filmleri çıkarttırıcakdım filmciye gittim abi dedi bunun altında koruyucu film var dedi yani önceki sahibi çift kat film attırmış bir şu camların patlamasını engelleyen koruyucu filmden atmış birde üstüne normal renkli film atmış.. sökersek şimdi ikisinide alabiliriz sana bir zararı yoksa kalsın yazık olur dedi bende bıraktırdım.
ya o arkadaş daha öncesinde devlet ne derse odur yazyordu kanunlar neyse odur yazıyordu sonradan böyle yazmaya basladı :)
ilk arabama yaptırmıştım zevkle:) ceza yedim hemen söktüm attım:)
ondan sonra 5 arabam daha oldu sırasıyla hepsi filmliydi alır almaz söküp atıyorum
film sökme ekibi bile kurmuştuk :)
gereksiz bir modifiye işlemi