cuma akşam 9 bçkta gösteri başlıyor başkan sen uluhanla arkadan beni takip edersin yolu falan kesicez yani kurtuluşu yok :D
kamera yada foto mak bulabilirsek çok ii olur ya
Printable View
cuma akşam 9 bçkta gösteri başlıyor başkan sen uluhanla arkadan beni takip edersin yolu falan kesicez yani kurtuluşu yok :D
kamera yada foto mak bulabilirsek çok ii olur ya
Kamera var ama sony hafıza kartı getirebilirseniz video da alabiliriz bendeki kartta sorun var foto çekiyor video çekmiyor :D Nerde buluşcaz plan ne :D
Bu arada Yiğit şimdiden serenata alıştırma evlenince başın belaya girer sen eskiden böyle değildin cümlelerini çok işitirsin yoksa :D
beyler bzde gelebilirz tam mekan yer belrtlrse bnde burdaym okuyom bn yaa
akşam 5 te margide bululşabiliriz kimler gelebilir farklı saatte olabilir levent gitmeden bi toplanalım :)
Ben geliyorum 5 te margi ama hangi otoparkı geçen geldim yanlış gelmişim :)
nerdesiniz bea :) ben geldim ön tarafta bekliyorum :)
Geldim her iki otoparkada baktım kimseyi bulamadım bende arabayı yıkatmaya gittim :)
Bu arada forumun saatinde sorun var mesaj saatim 18.32 ama atıldığı saat 17.32 gösteriyor.
akşam büyükmandırada konser olmasa gece gelirdim oraya valla :(
ya ben 4 gibi baktım foruma kimse yazmamış bende dedim galiba buluşmuyoruz kipaya gittim :(
bu ara pek iletişim kuramıyoruz forum üzerinden..
netim yoktu benim cumadan beri yeni geldi valla kusura bakmayın :)
Arkadaşlar kimler edirnede bu aralar :)
Arkadaşlar bir buluşma ayarlasak nasıl olur ?
Bende Enez e gidiyorum :)
olursa ben gelirim :)
bana uyar yrn edirneye geçiyorum 1 ay edirnedeyim isterseniz yrn akşam buluşalım hatta arabaya cila atasım vardı cila günü bile yapabiliriz :)
ctesi akşam margi kapalı uygunmu arkadaşlar ?