zannetmiyorum ama olursa çağırırım kahveleri ben ısmarlarım :)
edit: aynı zaman diliminde ardarda bi kaç konuya birden yazınca kendimi çok geveze hissediorum :D
Printable View
Aga yardıma ihtiyaç varsa geliriz az öğrenci evi taşımadık :D
Beyler yalnız arabaları fazla bağırttırmayalım güvenlik durduk yere polis vs çağırmasın :) Hoş gerçi bende egzoz yok :D
evet beyler yaklaşık 18 saat sonra Margi kapalıda buluşmak üzere :D
Kimse bişe yazmamış :) Hayırdır?
Valla güzel muhabbet oldu bence. Geleceğim diyen bazı arkadaşlar için ertelemiştik ama nedense katılım azdı :)
ben geldim hemde ev taşıma işimin arasında :D
valla bence de gayet keyifli bi akşamdı , zaten otoparktan çıkışımızın 00.45 olduğunu varsayarsak baya keyif almışız hakkaten :D
o saate kadar naptınız ya? bi arada havuza gidelim okula açılmış havuz 30 derece :D
bu sefer hakikaten cansız kaldınız yahu:) ne fotoğraf var ne yorum var:)
yeşilin laneti bence bu:D
kafedoda çay içtik senden sonra görkemin arabanın sileceğine not tutturduk kafedodayız diye gelen olursa gelsin yanımıza şekli :D
sonra geri aşşa indik, tiguanda amerikan park, sellektörde sönen sis farı ve viraj aydınlatmalarını aktifleştirdik vag-comdan oynadık falan muhabbet vs derken vakit geçti işte :)
iimiş ya havalar düzelince hele bu iş iice uzar :D
Edirneliler burdayken bi sorıyım arkadaslar. Edirnede kırmızı bir cupra var bilginiz varmı o aracla ilgili nedir ne değildir nasıl yürür lazım da ?
sürekli kipanın otoparkındaki araçsa duruşu falan iyi aracın ama hiç gazlarken görmedim bazı bazı onu görünce cupra alasım gelmio değil ama ön tamponu hoşuma gitmio yoksa boyası falan çok canlı
haftaya foto yapalım vala hatta otomatik vites tüplü bişi varsa d3te60ta kalkarım ben hiç sorun değil :D
Hocam yanlışınız olması lazım ya 64 plaka hemşerim olur benim. Gazlar sürekli 2004 model arac şu an edirnede değil yalnız.
Aslında foto çekmeliydik hakkatten 3 tane VW vardı sanki VW buluşması oldu :D
Güzel bir buluşma oldu gerçekten, fotoğraf çekmeyi unuttuk ama olsun :D Yiğit' in Tiguan' ıyla uğraştık, VW' nin güzelliklerini ortaya çıkarttık :D
benim araba para yemio aga ya yağını suyunu koyup geziom gaz desen ztn 9-10lt den az yakan araba zor piyasada 2.60 a gaz alıp kmde 23krş ödemek dizelden biraz daa tuzlu demek.. amma ilk aldığımda süperdi 17krş yakiodu 1.90dan aliodum
n kdrda çabuk geçmiş 7 ay:icon_wack
ben nete giremicem arkadaşlar bu hafta buluşma varmı? varsa satt 7demi?
Yiğit bana telefonunu Pm'leyebilirmisin :)
Yapalım mı birşeyler? Ne alemdeyiz, olmadı çay sohbet yaparız :D
pm atıyorum aga bana yrn msj geçersin net yok evde
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Muğla'da okuduğum için bu sıralar Edirne'de değilim.
Nisan gibi bir aksilik çıkmazsa gelmeyi planlıyorum. Sizinle tanışıp sohbet etmek isterim ;)
Ben de İstanbul' a döndüm Levent :D Bu hafta arabanın işleri filan var, haftaya müsait olursam gelicem ama Edirne' ye :D
haftaya yapalım öyleyse :D
neti bağlattım arkadaşlar ama bgn banada sıkıntı olabilir isterseniz haftaya buluşalım