tmm o zmn 7 olsun ama bu hafta ben çok kalamayabilirim durumlar karışık biraz :)
kahveyi nasıl iççez ya ben onu anlamadım sıcak su?
Printable View
tmm o zmn 7 olsun ama bu hafta ben çok kalamayabilirim durumlar karışık biraz :)
kahveyi nasıl iççez ya ben onu anlamadım sıcak su?
bi aksilik olmazsa +1 beyler!
eğer ev işinde bi sorun çıkmazsa ordayım :)
sorun çıkarsada siz gelirsiniz ev taşırız :D
Aga yardıma ihtiyaç varsa geliriz az öğrenci evi taşımadık :D
Beyler yalnız arabaları fazla bağırttırmayalım güvenlik durduk yere polis vs çağırmasın :) Hoş gerçi bende egzoz yok :D
evet beyler yaklaşık 18 saat sonra Margi kapalıda buluşmak üzere :D
Kimse bişe yazmamış :) Hayırdır?
Valla güzel muhabbet oldu bence. Geleceğim diyen bazı arkadaşlar için ertelemiştik ama nedense katılım azdı :)
ben geldim hemde ev taşıma işimin arasında :D
valla bence de gayet keyifli bi akşamdı , zaten otoparktan çıkışımızın 00.45 olduğunu varsayarsak baya keyif almışız hakkaten :D
o saate kadar naptınız ya? bi arada havuza gidelim okula açılmış havuz 30 derece :D
bu sefer hakikaten cansız kaldınız yahu:) ne fotoğraf var ne yorum var:)
yeşilin laneti bence bu:D
kafedoda çay içtik senden sonra görkemin arabanın sileceğine not tutturduk kafedodayız diye gelen olursa gelsin yanımıza şekli :D
sonra geri aşşa indik, tiguanda amerikan park, sellektörde sönen sis farı ve viraj aydınlatmalarını aktifleştirdik vag-comdan oynadık falan muhabbet vs derken vakit geçti işte :)
iimiş ya havalar düzelince hele bu iş iice uzar :D
Edirneliler burdayken bi sorıyım arkadaslar. Edirnede kırmızı bir cupra var bilginiz varmı o aracla ilgili nedir ne değildir nasıl yürür lazım da ?