oo baya kalabalıkmış tanışmak için iyi bir fırsat olacak benim için bu seyir hangi seyir acık adres varmı yada bir yerde bulusup mu gidecegiz nasıl olcak onlarıda netlige kavusturalım bnce
Printable View
oo baya kalabalıkmış tanışmak için iyi bir fırsat olacak benim için bu seyir hangi seyir acık adres varmı yada bir yerde bulusup mu gidecegiz nasıl olcak onlarıda netlige kavusturalım bnce
mertcan aksilik olmaz ise bende katılırım
Seyir Cafe - mitky Rehberi - mitky - ayyolu - Beysukent - Yaamkent - Trkkonut
buraya dırek gelebılırsın cafe onunde bulusur oradan ıcerıye gecerız
bu arabasızlık nekadar berbat bişeymiş ya :D ben bi tdipower serdar abiyle konuşiyim bizim evler yakın :D
pazar 19.15 de işten çıkıyorum. ümitköye gelmem 8i rahat bulur. Bana nargile ısmarlarsan gelebilirim Mertcan :D
keşke buluşmayı akşam 8 ve balgat osmanlı nargilede yapsanız :)
bende gitmedim hiç bana yakın diye dedim :D ama balgatta park sorunu olmaz ya :)
başka şey derken? muzlu milkşeyk gibi bişey mi meselaa :)
neyse siz kararlaştırın ben uymaya çalışırım ama dediğim gibi akşam 8 ve osmanlı nargile süper ötesi olur :D
Birazdan binicem otobuse pazarda ankaradayim eray disinda kimseyi tanimiyorum gibi ankarada ama tanismak icin gelebilirsem gelirim konuyu takipteyim:)
malesef başka programım var...bidahaki sefere...
Adanalılar gelsin gelirken şalgam getirsin :D
tünayK gelmiyormuuu ? :D
bende alican ve erkut abiye baglıyım erkut abı ıyılestıyse yarın baskı balatamı takıp gelıyorum
yuzde 80 ugrarım beyler...
şu nargile işini balgat osmanlı nargileye alın adam akıllı nargile içelim hemde merkezi olsun yani :D
Yarin kar yagisi gosteriyo hava durumu. Talebelerin de tam final haftasi oldugu icin gelin bulusmayi haftaya pazar yapalim ;)
Benide yaz abi evimin yanı seyir cafe :D
şimdi seyir mi osmanlı mı?
bu hafta aksamcıyım haftaya olsaydı kesin gelirdim ama 11 de cıkıyorum erken cıkabılırsem ugrarım bende :)
ben daha yeniyim ama tanışmak isterim siz değerli üstatlarla :)
bi arkadası da alıp gelsem pek muhabbete giremeyiz ama iyi dinleriz :)
Bu akşam aspavaya gelecek çıkar mı içimizden :)
faranjite iyi gelir nargile;) Bende gelirim.
napıyoruz kesınlestırmesek mı kar yagmazsa balgata gelırım :D
yaz combo lısteye benı ve alper vns yi....
Osmanlıda otopark sorunu var o sokaga nasıl 40 araba sıgacak
Yer Seyır Cafe saat 18:00
Gelecek olan herkesı beklyıoruz
Bende gelebilirim yarın belli olur :)
ya hacı şunu önümüzdeki hafta yapsaydınızya final haftası yarın gölbaşında olacağım 5 gün kamptayım
bari önümüzdeki günlerde brunch yapalım
bir gece aspava yapalım :D nasıl olsa 24 saat açık
deli dolu yaşayalım :hehe: