listeye benide ekle bnde ordayım inş gelicem eger ankara manzarasına karsılık nargile dersenz bnm araçta nargile var yakar yakar içieriz :D tam techizat geziyorm bn :)
Printable View
listeye benide ekle bnde ordayım inş gelicem eger ankara manzarasına karsılık nargile dersenz bnm araçta nargile var yakar yakar içieriz :D tam techizat geziyorm bn :)
1.Mertcan
2. tdipower Serdar
3. erh Erhan
4. mgn Power
5. ogun (belkı)
6. bladerk Erkut
7. chn 53
8.romeo er Ertug
9.Jengo Cengızhan
10. sui_generis
11.gsz35 berat
12: bahcelı lı Alı
8 OCAK PAZAR GUNU 18:00 Seyir Cafe
Geç saate kadar oturacagımız ıcın
Gec gelmek ısteyen arkadaslarımız gelebılır ....
oo baya kalabalıkmış tanışmak için iyi bir fırsat olacak benim için bu seyir hangi seyir acık adres varmı yada bir yerde bulusup mu gidecegiz nasıl olcak onlarıda netlige kavusturalım bnce
mertcan aksilik olmaz ise bende katılırım
Seyir Cafe - mitky Rehberi - mitky - ayyolu - Beysukent - Yaamkent - Trkkonut
buraya dırek gelebılırsın cafe onunde bulusur oradan ıcerıye gecerız
bu arabasızlık nekadar berbat bişeymiş ya :D ben bi tdipower serdar abiyle konuşiyim bizim evler yakın :D
pazar 19.15 de işten çıkıyorum. ümitköye gelmem 8i rahat bulur. Bana nargile ısmarlarsan gelebilirim Mertcan :D
keşke buluşmayı akşam 8 ve balgat osmanlı nargilede yapsanız :)
bende gitmedim hiç bana yakın diye dedim :D ama balgatta park sorunu olmaz ya :)
başka şey derken? muzlu milkşeyk gibi bişey mi meselaa :)
neyse siz kararlaştırın ben uymaya çalışırım ama dediğim gibi akşam 8 ve osmanlı nargile süper ötesi olur :D
Birazdan binicem otobuse pazarda ankaradayim eray disinda kimseyi tanimiyorum gibi ankarada ama tanismak icin gelebilirsem gelirim konuyu takipteyim:)
malesef başka programım var...bidahaki sefere...
Adanalılar gelsin gelirken şalgam getirsin :D
tünayK gelmiyormuuu ? :D
bende alican ve erkut abiye baglıyım erkut abı ıyılestıyse yarın baskı balatamı takıp gelıyorum