|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Arkadaşlar böyle bir konu açacağımı düşünmezdim ama malesef bende böyle bir konuyla karşınızdayım direk konuya giricem....
28 EE 106 nickli samet arkadaşımızdan 1 ay önce inpro çift mercekli far almıştım kendisi ile 300 + kargo da anlaşmıştık onun farları söktürdüğü gün ben malesef izmirdeydim birkaç kez msj attı filan pazartesi eskişehire döner dönmez hesabına parayı aktardım... 2 gün sonra farlar elime geçti kargo ücretini ödemiş sağolsun... Farların silikonlu olduğunu gördüm...Aradım ve dedimki samet bu farlar neden silikonlu dediki far buğu yapmasın diye benim önceki GTI ımdada sıfır angel takarken silikonlamıstık filan peki o zaman dedim. Silikonları temizledikçe gördümkü farların içi açılmış hemde kasapça bir şekilde... Her 2 fardada 1er tane ayak kırık ki kendisi sağlam tertemiz demişti bana... Park ampulü duyunu bile yerine tam oturtmadan direk silikonlamıslar...Angelları yanmıyor sağ farın tek halkası mavimsi beyaz tek halkası buz beyaz yanıyor van kedisi misali...Sol kör olmuş herhalde hiç yanmıyor...Neyse samete dedimki iade etmek istiorum...Ben harcadım parayı dedi tamam ne zaman maaş alırsan o zaman ödersin beklerim ben dedim ayın 2-3 ü gibi alıyorum dedi bunu konustuğumuz tarih 03-12-2011 tam 1 ay öncesi.... Dedim sende araba boyatmıs masraf etmişsin sorun değil kardeşim maaşı alana kadar beklerim ben dedim ve beklemeye başladım ve tam 1 aydır kendisine sorun çıkartmadan bekliyorum...Ayın 15 i gibi kendisini tekrar aradım iade alıcakmısın diye alıcam maaşı alınca gibisinden konustu tekrar silikonla kapat farları dedi tamam dedim kapattım güzelce... 3 gün önce PM attım zahmette bulunup cevap atmadı 2 gün önce aradım yine geri dönmedi telefonları açmadı dün siteye konu açıcam bana geri dön diye yine PM attım siteye girmiş çıkmış ama yine geri dönmedi ee artık bendende günah gitti... Samet Alkan kardeşimiz bana farların ayakları sapasağlam tertemiz vs demiştir bende güvenip foto görmeden farları satın aldım ama farlar onun dediği gibi temiz değildir iade alıcam lafıda ağzından cıkmıiştır ama onuda yapmamıştır...Ben sesimi çıkartmadan 1 ay bekliyorum adam bi teşekkür bile etmiyor üstüne telefonları açmıyor PM lere cevap vermiyor face sohbetten naber yazıyorsun ii senden yazıp direk offline a düşüyor...İnsanlık edip rahatsızlık vermeden 1 ay bekliyorum ve karsılığına bakın... Farların fotoğraflarını görmek isteyenler buradan bakabilir...İmageshackte sorun var sanıyorum yükleme yapmadı... https://www.facebook.com/media/set/?...7242133&type=3 Tüm PM ler farların fotoları hepsi duruyor...Tavsiyem kendisi ile ticaret alışveriş yapılmaması yönündedir... Okuduğunuz için teşekkür ederim...Evren Konu cem den izinlidir.... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 05-01-2012 22:57. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Boyle bir sorun yasadigini duymak beni uzdu evrencim, insallah konu bir sekilde cozume ulasir, az para degil....
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
evren cok üzüldm , inş bi aksilik vardır konuyu görünce paranı iade eder farını geri alır.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Valla serkan telefonları açsada keşke bir sorunumu var problemimi var hastasımı var öğrensek ama malesef açmıyor PM den ulaşamıyorum face sohbettende aynı şekilde ama ben napıyım artık, bir sorunu olsun arasın söylesin anlatsın bizde insanız bekleriz zora sokmayız tabi ama bu tavır karsısında yapacağım birşey kalmadı artık...
Aradığımda ulaşabilsem konuşabilsem ve bana deseki toparlayamadım parayı bekle biraz daha dese eyvallah kardeşim derim ama bu tavır karsısında beklemekte salaklık yani... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Evren'im geçmiş olsun
istersen farları buraya getir güzelce temizleyelim, adam ederiz bi şekilde. Ayağın kırık olmasınıda sorun etme hallederiz, boşver kimseyle yüz göz olma
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: is
|
umarım tez vakitte kimseden kimseye hak geçmeden çözülür..
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
geçmiş olsun kardeşim benimkileri sattım ben bileydim sana verirdim angel sevmiyorum sıkıntı yapma almıyosa adam ederiz farları kardeşim canını sıktıgına degmez
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Farların fotoraflarının olduğu facebook linkini ilk mesaja ekledim...Bakmak isteyenler bakabilirler...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2001 Peugeot 106 GTi
|
Farları aldığın günden beri konuşuyoruz bu konu hakkında seninle kanka.. Sen toleransını tanıdın, bitti artık.. İyi niyetler suistimal oldu..
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() Teşekkür ederim.... İlker sağol kardeşim.Bu farlar seninkinden biraz farklı sıfırı ve özellikle şeffafı cok bulunmuyor o yüzden almıstım zaten... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
farların durumu hakkaten kötüymüş
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Aynen yavrum 1 aydır bekliyorum karşımda muhatap alabileceğim adam olsa 1 ay daha beklerim beni bilirsin ama arkadaş muhatap olmadığı için benle bende artık ona gösterdiğim iyi niyeti sonlandırdım yapacak birşey yok...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Aynen dediğin gibi kanka..
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 99 devilred 106 GTİ
|
böyle şeylerin forumda olması üzücü durum kardeşim hemen karşı tarafı yargılamayalım belki birşey olmuştur ondan dönememiştir diycem ama umarım kendisi görünce gerekli açıklamayı yapar tüm iyi niyetinize rağmen böle üzücü durumla karşılaşmanız hoş olmamış bende çoğu alışverişimde aynı sorunları yaşadım insanları kandırmak kansızlıktan başka birşey değil insanların birşey yaparken önce kendilerini karşı tarafın yerine koymaları gerekir umarım mahrumiyetiniz giderilir...
__________________________________ Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır ! |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
abi bu nedir yaaaa ? böyle bi far olamaz yani her yerine silikonu basmışlar silikon manyağı olmuş hee sendeyken yanar dersin ki "evren bak bende ampulleri yanıyo sonra deme ampulleri yanmıyo geri iade edicem"diye dersin sende bakarsın yanmıyosa ki şuanda olduğu gibi kesinlikle ve kesinlikle hakkını ararsın biter gider budur yani ticaret
yada açık açık telefonda ya angelların bi tarafı yanıyo bi tarafı yanmıyo farın ayağı kırık ben bu parayı istiyorum arkadaşım ister al ister alma dersin dürüstlüktür baş tacısındır yani ama böyle bişey hiç hoş karşılanmaz |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Farlar gerçekten ilginç, bu mu tertemiz far ?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
geçmiş olsun inş paranızı geri alırsınız
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
temiz diye yollandıysa belki yanlıs farı yollamıstır evren o ihtimalide sordn mu bu nasıl temizlik
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:43 ::::

istersen farları buraya getir güzelce temizleyelim, adam ederiz bi şekilde. Ayağın kırık olmasınıda sorun etme hallederiz, boşver kimseyle yüz göz olma

zor buldum