dgs çok basit bir sınav sıkıntı burda başlıyor zaten herkes yapıyor
kontenjanlar çok az atıyorm 1 kişi 2 kişi :D
ben dgs ile ozele girebilmiştim 2 yıllktan 4 yıllığa geçiş olarak onuda bitiremedik zaten :D
Printable View
Biz de hallettik basvurumuzu bugun .Hayirlisiyla gecsin gitsin su stres
Başlığın "üniversite başlığı" olması da, üniversiteye hazırlanan öğrencilere hiç yakışmadı doğrusu. :D
Bende başvurucam inşallah bu sene 2.senem bu senede olmazsa bi daha hazırlanmam hiç çekemem valla. :D
Arkadaşlar akşam lisesi diye yakınmış , sizi üni 2. öğretime beklerim beyler :D Ytü davutpaşa kampüsünü bildiğinizi umaraktan gelin akşam dokuz gibi okulda bir tur atalım , köpek kurt ayı herşey çıkabilirik mübarek okulda önünüze :DD Geçen samimiyetle söylüyorum 2. vizeler sonrası gelin kafa dağılsın ringe binmeden yürüyelim dedik 5 arkadaş yanımızda 30 köpekle ağlaya ağlaya indik :DDd
Bende ücreti yatırdım ama üni. hakkında hiç bi bilgim yok :) Zaten öyle acaip kasan biride değilim açık öğretimi kazansam yeter :) Öğrenmek istediğim ilk sınavdan kaç puan almak gerekio ve ayrıyetten ikinci sınava girmemiz gerekio mu ?
Ben akşam lisesinin 1.sınıfını ümraniye'de okudum.:D
Sınav günleri gidiyorduk, sınıfların önünde bedava ekmek dağıtımı yapılıyo gibiydi.Sırayla sınav oluyorduk. :D Ondan başka bi sıkıntım şikayetim olmadı.
Bursa ayrı rahat çok bilen yok akşam lisesini sakin sakin takılıyoruz. :D
- Okul işleri bitmez arkadaş yaaa :D Liseden atıldıgım günden beri acıktan lise bittrcem biterse üniversite bitmesse Hayat spec:D ALLAH hayırlısını nasip etsin:D
Şimdi gençler Astsubay meslek yüksek okulu Hava Teknik Okullar hakkında bilgi istiyorum ? Bu okullar kaç puan ister ? Fizik testlerini gördüm sıkıntı yok. Birde bunu okursam ben uçak-motor-gövde bakımcımı olacağım ? O zaman fenaayız. :D
Son bir kez daha deneyeceğim çalışıyorumda evde. Makine,otomotiv,metaluriji,Bilgisayara bile talibim. Ama bu Hava Kuvvetleride çok cezbediyor beni. :)
bak banada uyar bu üstteki :D
cidden böyle şeyleri kovalamam lazım asker polis askeriyede teknik eleman vs. neyse artık.