ben end meslek lisesi 2011 mezunuyum geçen sene istediğim yeri kazanamadım için gitmedim bu sene gene direk geçiş hakkımla gitmek istiyorum bunun için bişey yapmam gerekiyormu?
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
Bende 2 yıllık sınavsız geçiş ile gitmek istiyorum ya mekatronik yada otomasyon ama hangi ünileri tercih ediceğimi bilmiyorum büyük ihtimalle uzaktan eğitimle okuyacam.
üniversite sınavına hazırlanan bütün arkadaşlarıma söylüyorum Allah yardımcınız olsun inş.. hepinizin istediği sonuçlar ve yerler olur..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
35 tl dışında herhangi bir ücret yatırcakmıyız bende bıraktım güzelim okulu tekrar baştan başlıcaz nasipse
Başvurular başlamış mı abooovvv
Hala Kafam alak bulak ben derdimi anlatayım siz bana tavsiye verin. Meslek lisesinde Motor bölümü okuyorum Alanım Otomotiv Gövde(Kaporta) bu işte lise mezunu az adam var iş konusunda bir adım önde olucağımı düşünüyorum. Amacım Hasar danışmanı , Eksper olmak sadece lise ile yetinmeyip 2 senelikte olsa üni.ye gitmek istiyorum bu iş üzerinde gerçekten ilerlemek istiyorum. Ama üni. hangi bölümü okuyacağımı karar veremedim. Hoca Mekatronik okuyun diyor bazıları otomasyon kimiside otomotiv diyor.Bu işi severek ve istiyerek yapıcağım için ilerlemek iyi pozisyonlara gelmek istiyorum.
2 yıllık myo bilgisayar bölümü bitirdim 4 e tamamlamak için ne yapayım ? aöf mü yoksa tekrar 2 yıllık başka okul/bölüm mü ?
2000 A3 8L
techturkey sosyal paylaşım sitesi değildir. facebook değildir. sohbet diye diye nicelerine sarılmayalım. hatta 17 yaşından küçükler üye olmasın. araba her erkeğin merakı ama üniversiteye giriş her insanın olmazsa olması. bana ne diyebilirim de... o basit olanı.
bölümler hakkında bilgi verecek varmı bu bölümleri okumuş. hocalar bölüm söyleyip duruyorlar bölüm hakkında pek bilgi veren yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)